У дитсадку Шацька відзначили День захисту дітей веселим дійством

03 Червня 2017, 08:35
2736

Незвичайно радісне, яскраве та сповнене дитячого сміху свято провели у День захисту дітей для усіх груп вихованців Шацького дошкільного навчального закладу №1.

Привітала діток зі святом та побажала їм зростати слухняними, здоровими та мудрими завідуюча дитсадком Людмила Науміч.

Понад рік адміністрація Шацького дитсадка співпрацює з ковельським агентством "Шоколад", яке організовує та проводить з дітьми різноманітні розважальні заходи. От і на це дитяче свято вони приїхали порадувати діток. Мультяшні Мікі Маус та його подружка Мінні, Лунтик, один з героїв лего Ніндзяго – Ллойд влаштували діткам справжнє свято: вони грали з ними в цікаві ігри, кидалися іграшковою морквою, ловили мильні бульбашки, розмальовували обличчя квіточками, сердечками та жовто-блакитними прапорами, пролазили в тунелі, змагалися в командах у різноманітних конкурсах...

Діти разом зі своїми вихователями розгорнули на подвір’ї дитсадка величезне жовто-блакитне полотнище – прапор України, під яким грали у гру та танцювали флеш-моб. 

А потурбувалися про гарний настрій діток та розваги для них депутати селищної ради Тетяна Терета та Світлана Гошовська, які запросили на свято агентство «Шоколад».

Майже півтори години тривало веселе дійство, після якого діти отримали солодкі подарунки.

1

1

1

1

2

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024