Шацькі активісти та власники відпочинкових садиб долучились до благоустрою пляжу на Світязі

31 Травня 2017, 19:55
3361

Через декілька днів Шацький район зустрічатиме перших відпочивальників. І чи не найбільше ваблять відпочивальників озера району.

Пляж озера Світязь, що в урочищі Дуга, перед початком сезону та в період літнього відпочинку щороку прибирають працівники Світязького лісництва. Організовує ці роботи в.о. лісничого Олег Шепеля.

До прибирання цієї території пляжу також залюбки долучаються активісти з власниками садиб та баз відпочинку, серед яких – Руслана Федонюк, подружжя Гошовських, де Мирослав – займається підприємницькою діяльністю, а Світлана є депутатом Шацької селищної ради, та інші власники відпочинкових комплексів.

Минулого року на пляж завезли пісок, цього року власними силами покосили траву в прибережній зоні,  встановили лавки та переодягальню, очистили берег озера від сухого очерету, повторно (уже вдруге за весну) прибрали територію від сміття.

Як розповідає Олег Шепеля, в період літнього сезону за прибережною смугою доглядатимуть працівники парку, яких братимуть на роботу на сезон. Також до роботи з догляду та благоустрою пляжів долучатимуться й інші власники баз відпочинку, які хочуть, щоб відпочивальникам комфортно було не лише в кімнатах, а й на березі озера.

2

2

2

1

1

1

2

2

1

1

2

2

2

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024