Для матерів похилого віку з нагоди свята організували вечір-зустріч

23 Травня 2017, 17:05
2712

«Мама – перше слово. Мама – одна з найдорожчих у світі. Мама – людина, яка завжди буде у нашому серці. Мама – та, яка дала життя.»

Такими словами ведучі Людмила Мохнюк та Ліляна Полінкевич, працівники Шацької центральної районної бібліотеки, розпочали вечір-зустріч «За все, що маю, дякую тобі» з нагоди Дня матері, на який спільно з організаторами - працівниками Шацького районного будинку культури та територіального центру обслуговування громадян (надання соціальних послуг) - провели для учасників клубу «Срібний вік».

1

 

Для поважних учасників клубу розповіли про історію свята – Дня матері, та його інтерпретацію в Україні. Пісенні твори про матір, зокрема, відома пісня «Росте черешня в мами на городі», звучали у виконанні Максима Веремчука, «Не йдіть дівчата рано заміж», «Ой у вишневому саду», «Летіла зозуля», «Журавлина доля» - у виконанні народного ансамблю Шацького районного будинку культури «Горлиця».

1

 

До самого серця пройнялb душу пісні у виконанні Ольги Гайової «Виростеш ти сину», та тріо Шацького РБК «Red Rose» - «Любов твоя, мамо». Інсценізували організатори заходу легенду про маму, котра, не дочекавшись помочі від дітей, перетворилася на чайку. Та розповіли ще одну легенду – про цілющу материнську любов до сина.

2

 

На завершення колектив «Горлиця» заспівав членам клубу «Срібний вік» символічну пісню «Многая літа», побажавши усім міцного здоров’я та Божого благословення. А потім для поважних гостей територіальним центром було організоване частування із запашним чаєм.

2

1

1

 

Коментарі
23 Травня 2017, 21:40
а деж то вони є
24 Травня 2017, 12:25
стара поліклініка приходьте будем раді бачити
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024