Тиждень для поліції Шацька у подіях і фактах

21 Травня 2017, 08:00
2116

Лише 16 викликів за сім днів надійшло до Шацького відділення поліції. Але, виїжджаючи на виклики, інформація або не підтверджувалася. Або заявники відмовлялися від своїх слів та ні до кого претензій не мали.

Так, 12 травня повідомили, що на території телевізійної вишки по вул. 50 р.Перемоги, що в смт Шацьк, ходить невідомий чоловік. Поліція, прибувши на місце, нікого там не виявила.

Наступного дня житель села Пульмо повідомив, що невідома особа з літньої кухні викрала продукти харчування та спиртні напої. Виїздом групи факт крадіжки не підтвердився. Не підтвердилася інформація жительки села Піща, яка повідомила, що з її підсобного приміщення невідомі особи виносять речі. Ще одним викликом поліцію повідомили, що в лісі поблизу села Крушинець Любомльського району невідомі особи незаконно проводять земельні роботи. Виїздом було встановлено, що подія відбувається на території Старовижівського району

В поліцію звернулась особа, яка відмовилась представитись, та повідомила,  що в смт Шацьк по вулиці Незалежності вантажний автомобіль незаконно, на її думку, скуповує металобрухт. Виїздом поліції особу заявника там і не було встановлено, як не було знайдено й автомобіль під час подальшого патрулювання.

В суботу по вулиці Незалежності, що в смт Шацьк, трапилась ДТП. На перехресті вулиці та провулку Незалежності житель Шацька, керуючи трактором, допустив зіткнення з мотоциклом під керуванням жителя Шацька 1996 року народження. Внаслідок ДТП останній отримав важкі тілесні ушкодження та був госпіталізований до Луцької обласної лікарні. А власник автомобіля «Гренд Вул Хавен А6», залишивши своє авто на стоянці ринку, згодом виявив пошкодження заднього бампера. Повідомив у поліцію, але ті так і не змогли встановити, хто ж здійснив зіткнення.

Жителька районного центру вимагала у своєї односельчанки спочатку 200, а потім 100 гривень за знайдений мобільний телефон. Остання ж не знайшла нічого кращого та заявила у поліцію. Виїздом на місце події поліцією було опитано заявницю, телефон повернуто. Двічі звертались та повідомляли про нанесення тілесних ушкоджень: один випадок стався  у селі Пульмо, другий – в смт Шацьк. але в останньому випадку від своєї заяви чоловік відмовився.

За тиждень в поліцію повідомили про смерть чотирьох осіб з Пульма, Шацька, Хрипська.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром