Підманове: для наймолодших школярів провели подорож королівством Книги

20 Травня 2017, 11:00
3229

В ЗОШ І-ІІ ст. села Підманове  відбулося свято "Посвята в читачі".

Бібліотекар Валентина Марчук разом з учнями 6 класу підготували для учнів 1-2 класів захоплюючу подорож дивовижним королівством Книжок.

Гномик Бібліознайко (Михайло Тімощкін) розповів дітям історію виникнення книги, а Королева Книг (Тетяна Гвоздецька) зачитала листи та телеграми від казкових героїв та провела гру "Я знаю героя казки".

Буває і таке, що діти погано поводяться з книгами, і тоді книги починають хворіти та жалітися на своїх недбалих господарів. Саме така Книга (Софія Прасюк) і завітала на свято. Хвору книгу забрав до „Книжкової лікарні”  лікар (Едуард Плейтух). А хлопчик  Василько (Владислав Сіжук) вивчив правила користування книгою.

Школярі разом з Королевою Книгою урочисто пообіцяли бути гідними читачами шкільної бібліотеки, дотримуватися правил користування бібліотекою, любити та поважати книгу! Вони отримали медалі "Читач шкільної бібліотеки". „Посвята в читачі” стала для молодших школярів школи незабутнім святом та першим кроком до самостійного читання, до нових зустрічей з цікавими книгами.


 

Учителі та учні  школи висловлюють щиру подяку Світязькому сільському голові Миколі Цвиду за грошову допомогу у придбанні книг. Шкільну бібліотеку поповнили майже сто примірників українських та зарубіжних авторів, енциклопедій, словників.

 

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024