У "Лісовій пісні" хизувалися вишиванками і співали про них пісні

19 Травня 2017, 13:00
2801

День вишиванки, який відзначався в Україні у четвер, 18 травня, об'єднав жителів Шацького району: дітей і дорослих, працівників бюджетної сфери та державних службовців.

Нове міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу, започаткувало гарну традицію і в санаторії «Лісова пісня». 

І хоча в здравниці зараз порівняно спокійний період – небагато відпочивальників, утім, працівники відділення культури санаторію на чолі з керівником Ольгою Гайовою спільно з колегами з Шацького районного Будинку культури (директор Валентина Ханзерук) організували для них чудовий захід.

Гості - а були там люди з багатьох куточків України - прийшли на свято у вишиванках. Об'єднала вишита сорочка працівників і керівництво санаторію «Лісова пісня», їхніх дітей, внуків та небайдужих жителів села Гаївка. На святі діяла виставка вишиванок, ляльок-мотанок, художнього живопису та інших виробів ручної роботи, авторами яких є працівники здравниці і мешканці району.

-Сьогодні національне свято українців збільшило свої масштаби і охопило весь світ. Вишиванка – це вже не просто одяг, а символ української нескореності, свободи, унікальності! – наголосила ведуча свята Ольга Гайова.

Для відпочивальників і працівників санаторію співали народний ансамбль «Лісова пісня», тріо Шацького районного Будинку культури «Red Rose». Потішила присутніх дотепним гумором Катерина Стаднік - до речі, власниця чарівної, вишитої бісером, вишиванки.

На завершення свята присутні зробили спільне фото, а організатори вручили подарунки щасливчикам - власникам виграшних лотерейних квитків.


 

 

Коментарі
20 Травня 2017, 00:13
ВИСТУПАЄ КАТЕРИНА МИНІВНА І РОЗКАЗУЄ ЩО СПОЇЛА ВСІ МЕЛЬНИКИ ? ОТ ЧУДАСІЯ НАЙШЛИ АВТОРИТЕТ
20 Травня 2017, 21:32
ЩО ПРАВДА ТО ПРАВДА
22 Травня 2017, 17:06
Отой алкаш Стаднік тоже вліз туда отой біда буде)))))/
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром