У Затишші на сільському концерті вшанували матерів

17 Травня 2017, 22:00
2554

Під назвою «Мамо рідна, ти в мене єдина» в клубі села Затишшя відбувся захід, присвячений Дню матері.

Запашним короваєм на родинне свято жителів села запросили ведуча Аліна Ващук та Олександр Шульга.

Слова зізнання у любові до найріднішої і наймилішої людини у світі – мами – злітали з дитячих вуст. Вони дякували своїм матусям за турботу і терпіння, за ласку і доброту. Не забули привітати зі святом і бабусь, побажавши їм довгих років життя та подякувавши за щирість душі.

Згадали на святі й за бійців АТО та їхніх матерів, дружин та сестер, бо саме на їхню долю сьогодні випали чи не найтяжчі випробування. Хвилиною мовчання вшанували тих, хто не повернувся з війни на сході.

На святковому концерті дарували пісні вокальний дитячий колектив (Немає України без калини», «Це моя земля, це моя країна», «Мама і я», «Мамина сорочка», «Мама й тато» та інші), вокальний жіночий квартет у складі Олени Цюриць, Наталії Янчук, Тетяни Богути, Тетяни Шульги («Літа минають», «Доленька дівоча», «Над Бугом сумує калина»).

Зворушив глядачів вірш «Балада про сонце», який прочитала Іванна Карамач.

На завершення заходу у виконанні дитячого вокального колективу та солістів Іванни Карамач та Софії Карамач прозвучала пісня «Україна – це ти», а також щирі слова до Господа дарувати кожній родині та країні мир спокій.


 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024