Студенти Шацького коледжу провели прощальний вечір для випускників

16 Травня 2017, 12:50
3447

Давно омріяний і довгоочікуваний вечір, щирі сльози та обіцянки дружити по закінченні навчання, гарні сукні, неповторні зачіски, вітання… Саме так 4 травня у Шацькому лісовому коледжі ім. В.В. Сулька провели прощальний вечір студенти спеціальності «Лісове господарство» групи ЛГ-43, ЛГ-44, ЛГ-45. 

Про це пише студентка групи ЛГ-45 Альона Шевчук на сайті Шацького лісового коледжу.
До мікрофону підходять ведучі урочистого заходу, цьогорічні випускники, вони вітають своїх колег зі зворушливим й довгоочікуваним святом. 


 

Випускники, у свою чергу, підготували багато цікавих номерів, відео-спогадів, а  також  пісню-подяку кураторам за їхнє терпіння, за те що вони були поряд цих довгих 4 роки. Зовсім неочікуваним для кураторів була ініціатива студентів привітати їх квітами та ті щирі слова, які говорили випускники стримуючи сльози. Студенти подарували коледжу на згадку про себе креативні подарунки. Вони з сумом прощались із закладом, який за чотири роки навчання став рідним. 


 

Традиційно передали молодшим студентам символ професії лісовода – меч Колосова, щоб росли ліси України.
Кожен із присутніх випускників із тремтінням слухав всі побажання, привітання, та теплі слова, які звучали на сцені і думав про те, що попереду новий період, нові здобутки та нові перемоги. 
По закінченню вечора випускники не залишились без привітального слова директора  - Ігоря Жмурка, який побажав високих професійних досягнень, впевненості у своїх силах та кар’єрного зростання! 
Хтось із винуватців свята уже достеменно знає, чи продовжить навчання, чи піде працювати, для інших - це період вагань та сумнівів, проте усі випускники у цей день розуміють: доля тепер у їхніх руках. 
Коледж бажає щастя своїм вихованцям і завжди чекатиме їх!

2

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром