Шацьким школярам показали, як працює банк

15 Травня 2017, 16:00
2806

Напередодні дня банківського працівника, який свткуватимуть в Україні 20 травня, учні 10 класу Шацької ЗОШ І-ІІІ ступенів на чолі з учителем Любов'ю Богдан побували на екскурсії в районному Шацькому відділенні ПАТ КБ «ПриватБанк».

Про це повідомляє Марія Терета в групі #Мій Шацьк.

Працівники банківської установи ознайомили дітей з роботою банку зсередини, розповіли про банківські професії і їх функції, основні напрямки роботи і банківські продукти.

Найбільш зацікавило учнів касове приладдя і навчання ознак платіжності банкнот. Наприкінці заходу школярі переглянули екскурсію по Головному офісі ПриватБанку «Дельта» , що знаходиться в м. Дніпро і отримали сертифікати участі.

Керівник відділення Юлія Вишнева розповідає, що діти - це і їхні майбутні клієнти, і їхні колеги. Дуже важливо навчити дитину змалку фінансової грамотності, адже це - запорука їх успішності в подальшому житті. Подібні заходи проводитимуться банком надалі. Окрім екскурсій для юніорів можливі уроки фінансової грамотніості в Бізнес-школі, участь в олімпіаді «Фінансовий геній», перемога в якій допоможе вступити до бажаного ВНЗ.

Тому запрошують всіх бажаючих району з дітками відвідати відділення банку,а також можна організувати поїздку до м. Луцька, де в центральному офісі банку відкрили кімнату бізнес-квесту «Загублені в банку», де діти весело проведуть час і дізнаються багато нового про банківські послуги.


 

Коментарі
15 Травня 2017, 21:47
Любов Георгіївна Богдан - дуже хороший вчитель і класний керівник. Подяка Вам від батьків випускників 2016 року!
16 Травня 2017, 00:33
а чияж то вона буде
16 Травня 2017, 02:56
Юля гарно виглядаєш.. чудова фігурка) молодець)
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром