У селі Вільшанка закривають єдиний магазин

12 Травня 2017, 23:00
4418

 Виїзний прийом на території Пульмівської сільської ради провів Сергій Карпук, голова Шацької районної ради. 

Про це йдеться на сайті Шацької районної ради.

За графіком прийому першим населеним пунктом, який відвідав районний очільник стало с. Вільшанка.  Найрізноманітніші запитання цікавили жителів.  Найпершою проблемою села є закриття єдиного магазину. Люди говорять, що не мають де купувати продукти першої необхідності. Особливо це питання болюче для людей старшого віку, які не мають змоги поїхати до найближчого маркету.  Також мешканці Вільшанки говорять про необхідність ремонту пам’ятника.

Запитують місцеві і про вуличне освітлення села. Один з жителів звернувся до голови з проханням посприяти в отриманні інвалідного візка для хворої дружини. Інший мешканець Вільшанки, учасник АТО, запитував, чи може його дитина харчуватися в школі безкоштовно. В ФАПі с.Вільшанка, де недавно зробили ремонт, потрібна кушетка.

А от ФАП села Залісся потребує капітального ремонту.  Також селяни просили роз’яснити порядок виділення та приватизації земельних ділянок, про процедуру нарахування субсидій. 
В селі Пульмо Сергій Карпук відвідав дитячий дошкільний навчальний заклад. Керівник дитсадка розповіла про можливості обладнати зал для фізичних та музичних занять. Можливості вирішення цього питання обговорюватимуться згодом.


 

Відвідав голова районної ради і школу с. Пульмо. Він закликав учителів брати участь у конкурсі проектів місцевих ініціатив навчальних закладі, який нещодавно оголосила районна рада. Також обговорювали перспективи Пульмівської школи, як опорної. Очільник району побував у місцевій амбулаторії. Тут просять гінекологічне крісло. Ремонту потребує система опалення, а вся будівля - утеплення.  



В прийомі взяв участь голова Пульмівської сільської ради Руслан Кушнір, начальник фінансового відділу Шацької РДА Олександр Бебко. Також фахову допомогу надавала юрист Шацького бюро правової допомоги Роксолана Цвид.

Коментарі
13 Травня 2017, 11:31
КОЛИ ПОВАЖНІ ЛЮДИ РОЗМОВЛЯЮТЬ ІЗ ЛЮДЬМИ ТО РУКИ У КИШЕНЯХ НЕ ТРИМАЮТЬ ОТЖЕ ГОЛОВА РАЙОННОЇ РАДИ ХАМ
13 Травня 2017, 11:33
так він риїхав поговорив і нічого не вирішить а зарплату получить серйозну а руки у кишенях просто ганьба
15 Травня 2017, 14:45
як раз шановні голова районної ради в особі Карпука і шось таки та й робить, порівняно з його попєрєдніками, бо такі як ви палець об палець не стукнете для тої вільшанки чи будь-якого іншого забутого Богом села.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024