Учням Шацької школи передали з зони АТО бойовий прапор

10 Травня 2017, 22:35
3923

На лінійку в НВК «загальноосвітня школа І-ІІІ ст.-гімназія» смт Шацьк завітали ветерани АТО Шацького району.

Мали за мету пропаганду патріотизму, популяризацію військової служби і прищеплення в учнів любові до України. А ще принесли школярам подарунок із зони бойових дій на Донбасі.

Директор школи Валерій Михальчук надав слово голові громадської організації «Ветерани АТО Шацького району» Ярославу Крату, який подякував школярам за те, що долучилися до збору іграшок для дітей-сиріт інтернату луганського міста Щастя.

Учні з інтересом слухали розповідь бійця АТО з села Світязь Віктора Луткова. Військовий нещодавно повернувся з контрактної служби на сході.

Читайте також: Військовий зі Світязя радить чоловікам пройти сувору школу життя - контрактну службу.

Попри поважний вік, 57 років, він всі сили віддає справі захисту України від ворога. Віктор Михайлович не забув, як у Шацькій школі збирали гроші на його лікування, тому на лінійці щиро подякував педагогічному колективу і школярам за важливу для нього підтримку. В знак вдячності подарував навчальному закладу бойовий прапор з написами бійців і патріотичними гаслами, а також новий прапор, щоб учні написали на ньому побажання для солдатів передової.

При нагоді ветерани АТО разом з директором школи вручили учням грамоти за спортивні успіхи і зайняті призові місця у змаганнях.

2

1

1

1

2

1

 

2

2

2

2

2

2

2

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024