У Шацьку на КВК змагалися юні інспектори руху

07 Травня 2017, 19:55
2794

Про автомобілі, велосипедистів, блондинок за кермом та водіїв, котрі не дотримуються правил дорожнього руху, пішоходів, про інспекторів ДАІ жартували на КВК юних інспекторів дорожнього руху.

Відбувся захід у Шацькому лісовому коледжі. А участь у конкурсі взяли чотири команди: «Шацький патруль» ( НВК І-ІІІ ст. ЗОШ-гімназії смт Шацьк), «Веселі світлофорчики» (НВК «школа-дитсадок І-ІІІ ст. с.Мельники»), «Інспектори» (ЗОШ І-ІІ ст.. с.Підманове), та «Інспектор» (ЗОШ І-ІІІ ст. с.Світязь).

У першому конкурсі «Візитка» командам потрібно було представити себе, тож юні інспектори руху по максимуму піснями, жартами та гумористичними сценками намагалися представити себе журі. Усі свої таланти діти розкривали у другому конкурсі – агітаційно-пропагандистському виступі, та третьому – під назвою «Юний регулювальник».

У підсумку журі у складі Людмили Гринь, інспектора з ювенальної превенції сектору превенції Шацького відділення поліції, Катерини Корнелюк, головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту Шацької РДА, Людмили Сидорук, провідного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту Шацької РДА, та методиста установи Світлани Терещук віддали перемогу знавцям правил дорожнього руху із села Мельники. Другими у конкурсі стали учасники «Шацького патруля», третє місце розділили між собою юні інспектори із Світязя та Підманова. 

1

Коментарі
08 Травня 2017, 03:18
Гарні дітки! І талановиті!
11 Травня 2017, 00:14
Молодці Мельники
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром