За тиждень в Шацькому районі - рекордна кількість звернень до поліції

07 Травня 2017, 18:00
3062

Чи то травневі свята так вплинули на людей, чи то інші фактори повпливали, але за сім днів - з 25 по 2 травня - надійшло до Шацького відділення поліції 39 звернень та повідомлень.

За тиждень до відділення поліції повідомили про смерть шістьох жителів району: з сіл Залісся, Світязь, Вільшанка, Пехи та смт Шацьк.

Про крадіжку вхідних пластикових дверей з території бази відпочинку «Сосновий гай» в урочищі Гряда повідомила жителька смт Шацьк. Обставини події з’ясовуються, матеріал зареєстровано в ЄРДР.

Повідомили в поліцію й про те, що в Світязькому лісництві невідома особа незаконно зрубала три сосни.

Жителька селища Шацьк цього тижня стикнулася із вимаганням коштів. На стаціонарний телефон зателефонувала невідома особа та повідомила, що її син знаходиться у поліці і за це просили перерахувати кошти. Вимоги зловмисників жінка не виконала, проте одразу повідомила про це правоохоронців. Факт затримання сина, звісно, не підтвердився.

Незначне ДТП сталося 28 квітня в селі Світязь. Автомобіль, яким керувала жителька м. Житомир, мало не зіткнувся з авто, яке рухалося по зустрічній смузі, внаслідок чого було пошкоджено бокове дзеркало. Другий автомобіль з місця події зник.

Телефонували до відділення поліції й повідомляли про сімейні сварки (Гаївка, Підманево), бійки (Шацьк), конфлікти в барі. В деяких викликах інформація заявників не підтверджувалася (про порушення правил дорожнього руху автомобілем, порушення громадського порядку, розпиття спиртних напоїв, бійка).  

Коментарі
08 Травня 2017, 14:03
Це говорить про те, що зростає довіра до поліціі.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром