Голова Шацької РДА привітав жителів району з Днем перемоги

06 Травня 2017, 22:00
1796

Шановні жителі нашого району! Дорогі ветерани!

9 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення, 72-у річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Це свято всього українського народу, який вистояв у запеклій боротьбі з ненависним ворогом.
Та, перш за все, – це свято ветеранів, на долю яких випало тяжке випробування війною. Наша пам’ять, наші серця крізь роки бережуть глибоку синівську вдячність воїнам-визволителям.
З гордістю ми вшановуємо тих небагатьох визволителів, які, на щастя, досі живуть серед нас, та з вдячністю згадуємо тих, кого, на жаль, уже немає. Низько вклоняємося всім тим, хто доклав зусиль до визволення України від нацизму і виховав покоління, яке здобуло незалежність для нашої держави.
Шана і низький уклін вам, дорогі ветерани! Ви здобули Перемогу. Повернули хід історії так, що сьогодні ми будуємо власну державу на радість усім вам і на щастя вашим дітям та онукам. У цей важкий для Батьківщини час ваші мужність і відвага стали прикладом для тисяч молодих українців, які нині постали на захист рідної землі.
Щиро вітаємо Вас зі святом. Бажаємо мирного і світлого неба над головою, добра і щастя кожній родині, здоров'я, добробуту, тепла й затишку, а також плідної праці на благо Шацького краю!
Зі святом вас, з Днем перемоги!

З повагою голова Шацької райдержадміністрації 
Василь ГОЛЯДИНЕЦЬ

Коментарі
07 Травня 2017, 18:31
Щирі слова !Дякуємо.
08 Травня 2017, 00:25
оййоой
Коментар
16/04/2024 Понеділок
15.04.2024