Юлія Дударчук - автор двох забитих м'ячів у ворота збірної Польщі

26 Квітня 2017, 10:00
2369

Спортсменка із села Мельники Юлія Дударчук, яка виступає за жіночу збірну України із футзалу, стала автором двох забитих м’ячів у ворота збірної Польщі.

Жіноча збірна України провела другий товариський поєдинок проти жіночої збірної Польщі. Цього разу, 23 квітня, команди зустрілись у місті Хелм.  

Напередодні, 22 квітня, ці дві команди зустрічались у місті Пяски, і там перемогу з рахунком 4:3 здобули польські футзалістки, - повідомляють у прес-службі Асоціації футзалу України.

Щоправда, не обійшлося і без позитиву для полтавських вболівальників: Юлія Дударчук, яка виступає за «ПЗМС», стала автором двох забитих м’ячів.

Сценарій другої гри був дещо іншим. Обидві команди дуже довго не могли відкрити рахунок. Але вже під кінець першого тайму це зробила Сніжана Воловенко, і на перерву збірна України пішла у якості команди, що вела у рахунку. А вже у середині другої 20-хвилинки Маргарита Мочалова збільшила перевагу «синьо-жовтих». Щоправда, на 33-й хвилині полячкам вдалося відквитати один м’яч. Але їх надіям на нічию поклала край Валентина Тараканова, яка зробила рахунок 3:1 на користь збірної України. Перевагу української команди могла закріпити Юлія Тітова, але капітан української команди не реалізувала дабл-пенальті. Втім, це на завадило нашій команді перемогти.

Отже, за підсумками двох спарингів зі українська збірна обмінялася перемогами зі своїми польськими опонентками.  

Польща (ж) – Україна (ж) – 1:3
Голи:
 Сітар (33) – Воловенко (20), Мочалова (30), Тараканова (36)
На 39-й хвилині Тітова (Україна) не реалізувала 10-метровий.

Читайте також: Спортсменка із села Мельники - найвідоміша футзалістка України


 

 

Коментарі
27 Квітня 2017, 01:05
Молодець. Шкода лише що ми не бачимо і не шліфуємо решту тих діамантів серед нас, які ростуть, живуть, займаються спортом, чудово співають, гарно навчаються, формуються лідерами суспільства. А ми в той час думаємо про те, як космічні кораблі бороздять простори всесвіту, отримуємо різні медалі, думаємо що ми чогось варті... Але без цих людей ми нічого не варті. І працювати ми маємо найперше для ось таких людей, щоб їх було побільше... А тоді може і нам якусь медальку дадуть...
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024