Мельники: рятувальники наголосили місцевим жителям, щоб були обережними з вогнем

24 Квітня 2017, 11:00
2017

Жителям села Мельники нагадали правила пожежної безпеки.

З метою роз’яснення громадянам вимог пожежної безпеки в побуті та дій у разі виникнення різного роду надзвичайних ситуацій 20-21 квітня рятувальники Шацького районного сектору Управління ДСНС України у Волинській області спільно з працівниками Мельниківського лісництва,  Шацького національного природного парку провели комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання Шацької  селищної ради, зокрема села Мельники.

Під час агітаційно-профілактичних заходів громадянам розповідали про необхідність дотримання вимог пожежної безпеки у побуті, небезпеку виникнення пожеж в екосистемах та лісових масивах, на рекреаційному пункті, а також про останні надзвичайні події, які виникли в області та наслідки від пожеж.

Особливу увагу приділяли людям похилого віку, самотнім пенсіонерам, багатодітним родинам та людям з особливими потребами – саме ці верстви населення, як свідчить статистика пожеж, є найбільш вразливими вогняною стихією через порушення простих правил пожежної безпеки.

Щоб люди не забували про життєво важливі правила безпеки та дотримувалися їх, рятувальники вручали громадянам тематичні листівки та пам’ятки.

1


 

 

 

Коментарі
24 Квітня 2017, 16:59
КОМЕДИІ І ГОВ
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024