Тиждень району у подіях та конфліктах

23 Квітня 2017, 15:20
2075

До Шацького відділення поліції протягом п’яти днів – з 12 по 17 квітня – надійшло 19 повідомлень про правопорушення та різноманітні події.

Відносно спокійно та без ексцесів минули й Великодні свята.

Але…

Протягом цих днів повідомили про смерть двох людей: із села Голядин та Піща.

Громадянин П. звернувся до правоохоронців із заявою перевірити факт законності вивозу лісопродукції з Шацького національного природного парку. Про те, що житель села Венське ухиляється від призову на строкову військову службу, повідомив у заяві військовий комісар Шацького району. А на незаконне рішення Шацького районного суду скаржився в поліцію громадянин Г.   

13 квітня невідомий, розбивши вікно, проник у приміщення районної організації Товариства Червоного хреста, про що поліцію повідомила голова організації Катерина Місюк. Виявили, що злодій поцупив одну печатку товариства та одну – організації ветеранів війни, рюкзак та три кепки із логотипом ТЧХ. Матеріал зареєстровано в ЄРДР.

Наступна крадіжка, про яку заявив директор ТзОВ «Автодімсервіс», житель с.Підгайці, гр.. Ю., справді вразила сумою збитків. З 1 по 14 квітня, як зазначив заявник, невідомі особи з його гаража в селі Мельники, віджавши пластикове вікно, викрали два квадроцикли («CF MOTO CF 500-2А» та «YAMAHA»), електрогазонокосарку, бензотример, гумовий човен, електродвигун до човна та акумулятор. Сума збитків – 500 тисяч гривень. Поліцією матеріали були зареєстровані в ЄРДР.

Ще одна крадіжка стала під час дискотеки в с.Мельники. Житель Шацька повідомив поліцію, що в нього викрали гаманець, в якому знаходилось півтори тисячі гривень, посвідчення водія та банківські картки. Згодом біля клубу гаманець таки знайшла знайома заявника, але уже без грошей.

Майже кожного дня повідомляли в поліцію про сімейні конфлікти, сварки із сусідами та побої. Повідомлення про конфлікти надходили з сіл Пулемець, Гаївка, Положево, Пульмо, про нанесення тілесних ушкоджень – із смт Шацьк, Пульмо.

Коментарі
23 Квітня 2017, 19:18
ну для чого ще раз писати про те саме вже писали
24 Квітня 2017, 00:30
Вся робота поліціі тепер заключаеться лише в статистиці
24 Квітня 2017, 14:16
Ой раді бога що вони найдуть. Матлахову яхту досі шукають))). Так само й то. Тіки й знають як протоколи складати в все
25 Квітня 2017, 15:12
Наша міліція нас береже. Вже б стидалися таке писати.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024