Страсний тиждень не обійшовся без конфліктів та крадіжок

17 Квітня 2017, 11:30
1680

З 6 по 11 квітня правоохоронці Шацького району щодня отримували по декілька повідомлень про різноманітні події та правопорушення. Виїжджали, реагували та розбиралися у різноманітних ситуаціях.

Більшість звернень – про сімейні конфлікти та сусідські сварки. А от жительці селища Шацьк довелося два дні поспіль викликати поліцію, аби усмирити свого чоловіка. Відповідно двічі на любителя «розібратися» з дружиною було складено адмінпротоколи. Надходили заяви і про бійки, нанесення тілесних ушкоджень. Але у двох випадках заявники телефонували повторно та просили припинити розгляд їхніх заяв, бо конфлікти залагоджено «полюбовно».

Як повідомляють у Шацькому відділенні поліції, за ці дні скоєно три крадіжки: одного телефону (вартість 600 грн.), та будівельної вагонки. Третя крадіжка вразила своєю масштабністю: 6 квітня жителька села Світязь повідомила, що невідомі особи тієї ж ночі розбили вікно в гаражі та викрали побутову техніку: 15 плазмових телевізорів марки Самсунг та LG. Вартість збитків становить 113 тисяч гривень. Матеріали були зареєстровані в Єдиному реєстрі досудових розслідувань.

Одна з мешканок села Піща повідомила про незаконну реалізацію спиртних напоїв в селі. Проте під час виїзду правоохоронців інформація не підтвердилась. Складено адмінпротокол на порушника, який автомобілем в нічний час зніс частини парканів двох домогосподарств.

До Шацького відділення поліції із заявою про втрату з власної необережності оригіналу документу громадської організації «Шацьке районне товариство мисливців і рибалок», які стосуються діяльності цієї організації, звернувся громадянин Г.

Протягом останнього часу почастішали випадки добровільної здачі зброї. Вже повідомлялося, що у відділення поліції минулого тижня двоє жителів району вже здали зброю. Цього тижня ще дві особи району здали зброю: житель села Піща – гладко ствольну мисливську рушницю марки «ТОЗ 63» калібром 166 мм, яку він знайшов у будинку під час прибирання підсобного приміщення, та житель села Мельники, який здав аналогічну зброю, що належала покійному синові. 

Коментарі
18 Квітня 2017, 19:37
і деж та правда
18 Квітня 2017, 19:39
і так
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024