Шацькі дзюдоїсти знову опинились на арені слави та показали свої вміння японським майстрам дзюдо

17 Квітня 2017, 11:05
2311

Шацькі дзюдоїсти у квітні продовжували здобувати перемоги на татамі.

8 квітня в м. Київ відбувся ІV Всеукраїнський турнір з дзюдо серед юнаків 2003-2009 років народження. Змагання відбулись в легкоатлетичному манежі на шести татамі. Приїхало більше 600 спортсменів з усіх областей України, тому престижу цьому турніру було не займати. Дуже приємно, що дзюдоїсти шацького СК «Торнадо» не підвели і цього разу. У своїх вагових категоріях вони зайняли такі місця: Назар Самолюк -- ІІ місце, а ІІІ посів Назар Горніч (с. Голядин). Нагородження проводили світові зірки дзюдо Роман Гонтюк, Геннадій Білодід та Георгій Зантарая.

Наступного дня, 9 квітня, без будь-якого відпочинку, в тому ж таки м. Київ, наші спортсмени взяли участь в дитячому турнірі на призи ДЮСШ «Іппон». На чотирьох татамі боролись більше 400 дзюдоїстів майже з усіх куточків України. Перше місце вибороли Микола Мадрімов та Тарас Полінкевич; ІІ - Назар Миселюк, Назар Самолюк, Назар Горніч, Арсен Найда; ІІІ - Микола Поліщук, Назар Положевець (с. Положево).

За ці дні діти відвідали аквапарк та історичні місця нашої столиці.

8-9 квітня в м. Маркі (30 кілометрів від Варшави, Польща) відбувся один з найбільших дитячих європейських турнірів серед юнаків та дівчат 2004-2009 років народження, в якому взяли участь більше 1 100 спортсменів з 26 (!!!) країн світу. Були присутні навіть засновники дзюдо - майстри з Японії. Дуже приємно, що вихованці СК «Торнадо» здобули дві бронзові медалі. Це Роман Самолюк та Сергій Цекот. Слід відмітити хорошу боротьбу Ірини Трофімук, котра поступилась в боротьбі за ІІІ місце своїй суперниці.

До цих стартів спортсменів готували тренери Роман Самолюк, Ігор Самолюк та Руслан Кузько. Тренери, вихованці та батьки дякують голові Шацької районної ради Сергію Карпуку за фінансову підтримку в цих поїздках. Не можна не подякувати за допомогу Аліні Трофімук - мамі вихованки СК «Торнадо» Ірини Трофімук. Колектив та тренери СК «Торнадо» бажають своїм вихованцям щастя, здоров’я, добра та подальших перемог.

Наш кор. 

Коментарі
18 Квітня 2017, 10:26
<p>і знову шванциха сти далася б</p>
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024