Пульмо, Вільшанка, Мельники - найурочистіша мить Великодня у світлинах

16 Квітня 2017, 21:00
4487

У храмах Шацького благочиння і навіть у тих селах району, де церкви немає, відбулося освячення продуктів великоднього кошика. Величне святкове богослужіння у Свято-Миколаївському храмі села Пульмо очолив його настоятель протоієрей Олександр Черевко.

1

1

1

1

2

1

1

2

1

1

1

 

Протоієрей Олександр Черевко освятив також паски і парафіянам храму з села Вільшанка.

1

1

1

1

1

1

1

2

2

1

1

Велична всенічна на честь свята Воскресіння Христового відбулася і в Свято-Аннівському храмі села Мельники. Богослужіння очолив протоієрей Петро Границький.

1

1

1

1

1


 

Коментарі
18 Квітня 2017, 14:16
КОМЕНТУВАННЯ МАТЕРІАЛІВ ВИДАННЯ «РАЙОН.ШАЦЬК»<br/>1.1. Коментувати публікації розміщені на сайті «Район.Шацьк» має право кожен користувач сайту. <br/>1.2. У коментарях заборонено:<br/>- ображати людей;<br/>- вживати матюки;<br/>- висловлюватися не по темі матеріалу, який коментуєш;<br/>- розміщувати рекламу і антирекламу (в т. ч. політичну, чорний піар);<br/>- порушувати закони України.<br/>1.3. Коментарі користувачів, де допущені порушення цих правил, адміністрація видалятиме.<br/>1.4. Користувач, який вказав у коментарі своє реальні ім’я та прізвище, має право скаржитися на коментарі інших користувачів, які стосуються його особи, а також вимагати від редакції пояснення щодо видалення його коментарів. <br/>1.5. Редакція інтернет-видання «Район.Шацьк» залишає за собою право змінювати вказане ім’я користувача, а також взагалі видаляти його коментар, якщо у тексті є ознаки того, що користувач підписався іменем і прізвищем іншої реальної людини. Така норма необхідна, аби уникнути зловживань.<br/>1.6. Редакція інтернет-видання «Район.Шацьк» залишає за собою право повідомляти читачам про факти маніпулювання у коментарях – такі як написання коментарів одним користувачем під різними ніками. <br/>1.7. Редакція інтернет-видання «Район.Шацьк» не несе відповідальності за достовірність інформації, поширеної користувачами у коментарях. Відповідальність за можливі наслідки оприлюднення інформації у коментарях несе користувач, який її оприлюднив. <br/>1.8. На сайті можуть діяти різні режими коментування – залежно віз змісту публікації, поведінки коментаторів тощо. Основні режими коментування:<br/>А) коментування без премодерації (написаний користувачем коментар одразу видний усім іншим користувачам),<br/>Б) з премодерацією (редакція перевіряє коментарі перед їх появою на сайті),<br/>В) без можливості коментування. <br/>Останні два режими встановлюються редакцією для публікацій з особливо високою ймовірністю порушення правил коментування.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024