Шацьк: у храмі Різдва Пресвятої Богородиці освятили паску

16 Квітня 2017, 12:00
3387

На велику всенічну в храмі Різдва Пресвятої Богородиці смт Шацьк і на церковному подвір'ї, як завжди, було велелюдно.

Святкове богослужіння на честь свята Воскресіння Христового, звершене в неділю, 16 квітня, настоятелем храму протоієреєм Миколою Вихором, завершилося традиційним освяченням пасок, крашанок, м'яса, ковбас та інших продуктів з великоднього кошика парафіян.

Напередодні шацькі віряни боялися зливи у Пасхальну ніч, яку прогнозували синоптики, проте в час освячення Господь дарував тиху, майже безвітряну і бездощову погоду. Люди палили свічки, відповідали на урочисте великоднє привітання «Христос воскрес! Воістину воскрес!». А після освячення та благословення втомленими, проте радісними, одухотвореними, омитими свяченою водою пішли додому розговлятися.

2

1

2

1

1

1

1

2

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

2

 

Коментарі
18 Квітня 2017, 00:24
А ХТО ВОНА ТАКА
18 Квітня 2017, 10:33
та шванциха миниківка
18 Квітня 2017, 13:19
КОМЕНТУВАННЯ МАТЕРІАЛІВ ВИДАННЯ «РАЙОН.ШАЦЬК»<br/>1.1. Коментувати публікації розміщені на сайті «Район.Шацьк» має право кожен користувач сайту. <br/>1.2. У коментарях заборонено:<br/>- ображати людей;<br/>- вживати матюки;<br/>- висловлюватися не по темі матеріалу, який коментуєш;<br/>- розміщувати рекламу і антирекламу (в т. ч. політичну, чорний піар);<br/>- порушувати закони України.<br/>1.3. Коментарі користувачів, де допущені порушення цих правил, адміністрація видалятиме.<br/>1.4. Користувач, який вказав у коментарі своє реальні ім’я та прізвище, має право скаржитися на коментарі інших користувачів, які стосуються його особи, а також вимагати від редакції пояснення щодо видалення його коментарів. <br/>1.5. Редакція інтернет-видання «Район.Шацьк» залишає за собою право змінювати вказане ім’я користувача, а також взагалі видаляти його коментар, якщо у тексті є ознаки того, що користувач підписався іменем і прізвищем іншої реальної людини. Така норма необхідна, аби уникнути зловживань.<br/>1.6. Редакція інтернет-видання «Район.Шацьк» залишає за собою право повідомляти читачам про факти маніпулювання у коментарях – такі як написання коментарів одним користувачем під різними ніками. <br/>1.7. Редакція інтернет-видання «Район.Шацьк» не несе відповідальності за достовірність інформації, поширеної користувачами у коментарях. Відповідальність за можливі наслідки оприлюднення інформації у коментарях несе користувач, який її оприлюднив. <br/>1.8. На сайті можуть діяти різні режими коментування – залежно віз змісту публікації, поведінки коментаторів тощо. Основні режими коментування:<br/>А) коментування без премодерації (написаний користувачем коментар одразу видний усім іншим користувачам),<br/>Б) з премодерацією (редакція перевіряє коментарі перед їх появою на сайті),<br/>В) без можливості коментування. <br/>Останні два режими встановлюються редакцією для публікацій з особливо високою ймовірністю порушення правил коментування.
18 Квітня 2017, 14:12
то чого ж стираєш коментарі на вибраних замовних у всіх коментарях правда то чогож боятися правди
18 Квітня 2017, 14:14
Будемо стирати і надалі. Не старайтеся паскудити, бо ви вже стаєте схожі на хвору людину
18 Квітня 2017, 15:24
отото правдиве видання ми програмісти зі львова і знаємо як і де писати
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром