Шацьк: на центральній площі селища встановили гігантську писанку

14 Квітня 2017, 20:40
4543

В центрі селища, на площі біля Шацького районного будинку культури, встановили гігантську великодню писанку.

Ідея таким чином прикрасити районний центр до свята Пасхи, належить Сергієві Віннічуку, Шацькому селищному голові.

Овальна конструкція, яка має форму яйця - символу Великодня, прикрашена вічнозеленою туєю і квітами.

Гарно, весняно, сонячно і святково!

Як розповів селищний голова, роботу профінансувала Шацька селищна рада, каркас виготовили працівники комунального підприємтсва "Будинкоуправління", туєю та квітами прикрасили відповідно студенти Шацького лісового коледжу та Шацького районного будинку культури.

Наважуся від імені всіх шачан подякувати Сергієві Віннічуку - за те, що робить наше селище красивим та ошатним: за різдвяну шопку, новорічного оленя біля ялинки, а тепер і за писанку.

Мирослава Цюп'ях

4

3

3

 

Коментарі
15 Квітня 2017, 15:06
ДУМКА ПРОСТО ГЕНІАЛЬНА
17 Квітня 2017, 00:17
я б сказала супергеніальна
17 Квітня 2017, 23:26
Задум хороший, оригінальний. Шкода що не всі коменти цензура пропускає. Головне в цьому, я не розумію чому???
18 Квітня 2017, 13:20
КОМЕНТУВАННЯ МАТЕРІАЛІВ ВИДАННЯ «РАЙОН.ШАЦЬК»<br/>1.1. Коментувати публікації розміщені на сайті «Район.Шацьк» має право кожен користувач сайту. <br/>1.2. У коментарях заборонено:<br/>- ображати людей;<br/>- вживати матюки;<br/>- висловлюватися не по темі матеріалу, який коментуєш;<br/>- розміщувати рекламу і антирекламу (в т. ч. політичну, чорний піар);<br/>- порушувати закони України.<br/>1.3. Коментарі користувачів, де допущені порушення цих правил, адміністрація видалятиме.<br/>1.4. Користувач, який вказав у коментарі своє реальні ім’я та прізвище, має право скаржитися на коментарі інших користувачів, які стосуються його особи, а також вимагати від редакції пояснення щодо видалення його коментарів. <br/>1.5. Редакція інтернет-видання «Район.Шацьк» залишає за собою право змінювати вказане ім’я користувача, а також взагалі видаляти його коментар, якщо у тексті є ознаки того, що користувач підписався іменем і прізвищем іншої реальної людини. Така норма необхідна, аби уникнути зловживань.<br/>1.6. Редакція інтернет-видання «Район.Шацьк» залишає за собою право повідомляти читачам про факти маніпулювання у коментарях – такі як написання коментарів одним користувачем під різними ніками. <br/>1.7. Редакція інтернет-видання «Район.Шацьк» не несе відповідальності за достовірність інформації, поширеної користувачами у коментарях. Відповідальність за можливі наслідки оприлюднення інформації у коментарях несе користувач, який її оприлюднив. <br/>1.8. На сайті можуть діяти різні режими коментування – залежно віз змісту публікації, поведінки коментаторів тощо. Основні режими коментування:<br/>А) коментування без премодерації (написаний користувачем коментар одразу видний усім іншим користувачам),<br/>Б) з премодерацією (редакція перевіряє коментарі перед їх появою на сайті),<br/>В) без можливості коментування. <br/>Останні два режими встановлюються редакцією для публікацій з особливо високою ймовірністю порушення правил коментування.
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром