В районі думають над тим, як оптимізувати штат працівників у закладах освіти та культури

09 Квітня 2017, 09:40
2211

Про оптимізацію штатної чисельності працівників закладів освіти та культури говорили на черговій оперативній нараді, яку провів голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець.

Доповіли з цього питання начальник відділу освіти, молоді та спорту Анатолій Пех та начальник відділу культури Оксана Юхимук.

 

«Штатні розписи сільських клубних установ формуються сільськими радами та затверджуються на їхніх сесіях. 27 січня відбулася робоча нарада за участю голови райдержадміністрації з селищним та сільськими головами, на якій було розглянуто стан функціонування закладів культури району. Видано доручення голови райдержадміністрації, за яким рекомендовано вжити заходів щодо збереження базової мережі закладів культури району та недопущення переведення працівників на скорочену тривалість робочого дня», - повідомила Оксана Степанівна.

 

«У навчальних закладах району нараховується 104 ставки обслуговуючого персоналу, а їхнє скорочення можливе лише за умови, наприклад, долучення школярів до прибирання кабінетів та суміщення обов’язків техперсоналу. Але щось змінювати посеред навчального року вважаю недоцільним», - наголосив Анатолій Анатолійович.

Відділу освіти, молоді та спорту РДА в протоколі наради було доручено завершити оптимізацію штатної чисельності технічного персоналу закладів освіти у межах затверджених кошторисів, а відділу культури забезпечити контроль за здійсненням органами місцевого самоврядування делегованих повноважень у галузі культури.

Коментарі
09 Квітня 2017, 15:26
ДРУГИМИ СЛОВАМИ ТРЕБА СКОРОТИТИ 10 ВІДСОТКІВ ПРАЦІВНИКІВ І ВІДПОВІДНО БЮДЖЕТ ЗАПИТАННЯ А ДЕ УСПІХИ ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ? А ХТО БУДЕ ПЛАТИТИ ПЕНСІЮ ЯКЩО СТАЖУ НЕ БУДЕ? ЧОМУ МИ ГОВОРИМО ПРО СКОРОЧЕННЯ В ОСВІТІ КУЛЬТУРІ А МОВЧИМО ПРО РАЙОННУ РАДУ ЯКА ОДНА З НАЙБІЛЬШИХ В ОБЛАСТІ ПО ЧИСЕЛЬНОСТІ ПРИ НАЙМЕНШОМУ РАЙОНІ
09 Квітня 2017, 20:43
правильно кажите гет правильно
10 Квітня 2017, 11:26
МОЇ ПЕРШІ УСПІХИ
10 Квітня 2017, 12:34
В РАЙОНІ ДУМАЮТЬ ЯК СКОРОТИТИ ВИДАТКИ НА ОСВІТУ КУЛБТУРУ МЕДИЦИНУ А НЕ ДУМАЮТЬ ЯК ПОПОВНИТИ БЮДЖЕТ І ПРОФІНАНСУВАТИ РІЗНИЦЮ В ПОТРЕБІ КОШТІВ І БОЯТЬСЯ ПРИЗНАТИСЬ ЩО ДІЛА ЙДУТЬ СЛАБО ОСОБЛИВО ПІСЛЯ УТВОРЕННЯ ШАЦЬКОХ ОТГ
11 Квітня 2017, 20:44
А народ ніхто ніколи за людей не щитав. Скоротять, оптимізують. І бюджет наповнять за рахунок людей . Просто ж.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024