Приміщення шкіл Шацького району - поки без документів на право власності

06 Квітня 2017, 18:45
2109

 Про те, як відділом освіти, молоді та спорту Шацької РДА виконується робота із оформленням документації на право власності на земельні ділянки та на приміщення навчальних закладів, розглядали на засіданні профільної комісії районної ради.

Про це йдеться на сайті Шацької районної ради.

Анатолій Пех, начальник відділу освіти, молоді та спорту Шацької РДА, повідомив, що право власності на земельні ділянки, де розташовуються школи району, належним чином зареєстровані. Не вирішеним протягом останніх років залишається оформлення права власності на земельну ділянку під Світязькою ЗОШ І-ІІІ ступеня. Дане питання знаходиться на контролі Світязької сільської ради, яка повинна узгодити межі ділянки школи з сусідніми. Рішенням постійної комісії - начальнику відділу освіти, молоді та спорту завершити оформлення права власності до 1 липня 2017 року.

Гірша ситуація з оформлення права власності на шкільні будівлі. В 2016 році з ініціативи Шацької районної ради виготовлено технічні паспорти приміщень навчальних закладів та зобов’язано відділ освіти провести їх реєстрацію. Відповідно до інформації Анатолія Пеха, для завершення роботи необхідно отримати довідки Фонду держмайна. Тож, рішенням комісії відділ освіти до 01.05.2017 року повинен підготувати необхідні документи та подати у Волинське РВ Фонду держмайна України запит на отримання інформації.

Відповідно до поданої інформації, 21 березня завершено реєстрацію школи-гімназії смт Шацьк. На даний час дороблюють проект реконструкції з добудовою 3 черги ЗОШ І-ІІІ ступеня-гімназії смт Шацьк. Інвестиційний проект подано на розгляд  Державного фонду регіонального розвитку. 
Щодо проекту реконструкції ЗОШ І-ІІІ ступеня с.Піща, який не зроблений до цього часу, депутати висловили свої зауваження. Зі слів голови районної ради Сергія Карпука кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації були закладені ще рік тому. Як пояснив Анатолій Пех основною причиною є некомпетентність організації-переможця конкурсних-торгів через систему «ПРОЗОРРО». Тож торги проведуть повторно до 15 квітня.

Коментарі
06 Квітня 2017, 22:19
<p>Пех не розуміє де він і хто він Що не нарада то його згадують і не позитивно</p>
07 Квітня 2017, 13:58
що ви з нього хочете були і гірші начальники
08 Квітня 2017, 17:18
а чого тозіна пех рибу з ікрою продає
08 Квітня 2017, 18:03
і то все тим блатним продає стидалася б
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром