Гостинний маєток «Nester-House» запрошує на відпочинок

05 Квітня 2017, 08:00
6417 Джерело: nester-house.com.ua

 

Шацький національний природний парк – візитівка Волині, він манить своєю недоторканою красою і природною величчю. Важко знайти поблизу краще місце для спокійного, тихого відпочинку на лоні озерної природи.

Шацькі озера прекрасні і дивовижні, ці краї щороку гостинно приймають тисячі туристів. І йдеться не лише про спекотні літні місяці, Світязь щиро радий відвідувачам у будь-яку пору року і неодмінно подарує вам незабутній відпочинок!

Шацький національний парк подарує вам унікальну можливість провести час наодинці із природою. Тут повітря особливо чисте, а навколишня тиша і спокій дозволять вам повноцінно відпочити від гамірного міста, поринувши у атмосферу затишку і комфорту.

1

 

Тому, обираючи місце для відпочинку на Світязі, мимоволі виникають асоціації про спокійний, затишний куточок, де ніщо не нагадає про щоденні стреси і буденні турботи.

Саме таким місцем є маєток «Nester-House». Це унікальний комплекс, розташований на території площею 1 га, що дає змогу почуватися вільно на необмеженому просторі природної краси, поєднаної з розвиненою інфраструктурою та широким спектром послуг для повноцінного відпочинку.

Тут до ваших послуг 18 комфортабельних готельних номерів у будинку з натурального дерева, обробленого екологічно чистими та безпечними матеріалами. Оздоровчі чани, лікувальні грязі, послуги професійного масажиста, власна кухня, на якій вам з радістю приготують коронну страву – світязького вугра. На території комплексу – власний ставок, облаштований пляж, альтанки, в яких можна приємно провести вечір, готуючи шашлик на свіжому повітрі, та безліч інших зручностей для вашого комфорту.

Тут вас по-хазяйському гостинно зустріне привітний спаніель Хаус – незмінний житель і охоронець маєтку, що поселився тут на його першу річницю і з того часу став своєрідним талісманом «Nester-House».

1

 

Крім того, маєток розташований неподалік він Петро-Павлівського чоловічого монастиря – білокам’яного храму, що ось уже понад 160 років височіє над мальовничим озером Світязь. Сюди, до настоятеля храму архімандрита Арсенія Дем'янчука, нестримним потоком приїжджають паломники з усіх куточків України, з Росії, Польщі, Молдови, Білорусі.

1

 

Готельні номери

До ваших послуг номери класу «Люкс», «Напівлюкс», «Стандарт», «Економ». Найкраще відпочивати, коли почуваєш себе як удома. Це відчуття вас не полишить ні на мить, якщо ви вирішите зупинитися у цьому готелі. Номери виконані в мінімалістичному стилі й оздоблені натуральною деревиною. Водночас у них ви знайдете все необхідне для гарного відпочинку.


 

Оздоровчі чани

Nester-House є одним з небагатьох місць в Україні, де варять чани. Вигідне місце розташування на озері Світязь дає можливість використовувати лікувальні світязькі грязі. Сам чан – це котел розміром 1х1,5м, що вміщує 2 тонни води. Розміри чана дозволяють паритися декільком людям одночасно, тому цей відпочинок сміливо можна назвати сімейним. Ця процедура є оздоровчо-лікувальною, оскільки в чан додають світязькі грязі (сапропель), що збагачені вітамінами, мінералами та корисними елементами, спеціальні трави і солі —  і це все під відкритим небом. Гаряча  вода з травами та мінералами лікує проблеми опорно-рухового апарату, а контрастна холодна вода запускає приховані механізми омолодження.


 

Послуги професійного масажиста

Масажист маєтку «Nester-House» не тільки володіє різними техніками масажу, але й має талант відчувати стан кожного м’язу і суглоба клієнта. «Чи потрібен мені масаж?» — цим питанням задаються ті, хто ще не випробував невимовні відчуття легкості у всьому тілі й наповненості енергією після професійних масажних процедур. До ваших послуг:

 Класичний                                                  Оздоровчо-Лікувальний

 Антицелюлітний                                        Сегментарний

 Медовий                                                     Вакуумний

 Дитячий масаж                                         Масаж обличчя

 Масаж хребта                                            Масаж ніг

 Масаж живота                                           Масаж голови

1

 

Для вашої зручності:

  • можливість оплати послуг карткою;
  • бронювання номерів за 4-7 днів до приїзду;
  • кухня на території маєтку;
  • альтанки з мангалами;
  • можливість придбання подарункових сертифікатів на усі види послуг.

Тож запрошуємо вас у «Nester-House» - маєток, де комфортні умови проживання ідеально поєднуються із величчю недоторканої природи. Це місце, де можна відпочити душею і тілом, куди неодмінно захочеться повернутися знову!

1

 

 

 

25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024