Гаївка: керівництво санаторію «Лісова пісня» ініціює комунальні нововведення

03 Квітня 2017, 16:30
1726

В селі Гаївка відбулася робоча нарада, в якій взяли участь представники громади, керівництво санаторію «Лісова пісня» та Шацького комунального підприємства «Будинкоуправління».

Як розповіла в.о. директора санаторію «Лісова пісня» Руслана Дибель, під час спільної зустрічі обговорювалися питання комунального обслуговування населення, зокрема вивезення і плати за сміття, а також плати за водокористування.

-Санаторій має в своєму господарстві транспорт, яким вивозить відходи. Має і власну свердловину, воду з якої використовує для побутових потреб. Жителі села Гаївка з вигодою для себе використовують сусідство із оздоровчим закладом, і відходи з власних господарств несуть у його сміттєві контейнери. Така ж ситуація і з водою – гаївчани заборгували санаторію велику суму коштів за водокористування. Проблема особливо загострюється в холодну пору року, коли робота здравниці призупиняється. Тоді комунальна служба санаторію працює не на оздоровчий заклад, а на місцевих жителів, причому з великими збитками для себе, - наголосила Руслана Євгеніївна.

На нараді шукали оптимальні шляхи вирішення проблеми. Попередньо жителі Гаївки вирішили, що будуть користуватися водою санаторію і справно за неї платити. Про вивезення сміття, скоріш за все, домовлятимуться (укладатимуть угоду) з комунальним підприємством Шацька.

-Ми готові співпрацювати з Гаївкою за умови укладення договорів, зможемо забезпечити людей і контейнерами для збору сміття, призначеними для багатоквартирних будинків, - зауважив присутній на нараді Іван Коваль, начальник КП «Будинкоуправління».

Утім, остаточні рішення жителі Гаївки приймуть на зборах громади, які відбудуться найближчим часом. Тоді ж гаївчани планують створити ОСББ, обрати голову цього об’єднання, який і займатиметься вирішенням всіх наболілих питань, серед яких – не тільки водокористування і вивезення сміття, а й створення громадського пляжу.

Коментарі
03 Квітня 2017, 21:07
ТАМ ОСББ ТРИ ЧИ ЧОТИРИ І ЩО ЦЕ ВИРІШИТЬ
03 Квітня 2017, 21:56
Діду, сядь на піч і сопи в дві дірки,а то щось мимриш ні собі, а ні людям.
04 Квітня 2017, 08:38
Дід правду каже. Що ш ото поставили два смітники а на землі скікіки лежить пси совають по всій Гаївці.
04 Квітня 2017, 09:13
діда ображати не можна
04 Квітня 2017, 09:21
САНАТОРІЙ БАГАТО РОКІВ ІСНУЄ А ПРОБЛЕМА ВИНИКЛА НАЧЕ СЬОГОДНІ А МОЖЕ РУСЛАНА ГАЙКИ ЗАКРУЧУЄ НЕ ТАМ ЇХ ТРЕБА КРУТИТИ А У НОМЕРАХ НЕОДЛІКОВАНИХ У МЕДАПАРАТУРІ ПО ЗАВИЩЕНИХ ЦІНАХ ПО РЕСТОРАНУ ДЕ НАЧАЛЬНИКИ НЕ ПЛАТЯТЬ
05 Квітня 2017, 01:48
Даю пропозицію. Нехай з одного будинку, який над озером і необлікований каса йде не по карманах а на вивезення сміття з с.Гаївка. Тоді і проблема вирішиться, і люди будуть поважати начальство санаторію, і питань менше задаватимуть по решті необлікованих номерів, і решта каси з остальних необлікованих номерів як і раньше ділитися буде.
05 Квітня 2017, 10:54
Ребята а давайте жити дружно.
07 Квітня 2017, 23:36
з вашим прибираннєм
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024