В санаторії "Лісова пісня" хочуть покращити умови відпочинку, а в селі Мельники - відкрити аптеку

30 Березня 2017, 14:30
4406 Джерело: shaadm.gov.ua

Голова Шацької районної державної адміністрації Василь Голядинець провів особистий прийом громадян на території Шацької об’єднаної територіальної громади у селах Мельники та Гаївка.

Питання, з якими місцеві мешканці зверталися до голови райдержадміністрації, стосувалися благоустрою сільської дороги, проведення поточного ремонту клубу, насадження та озеленення парку та відкриття аптеки у ФАПі, - інформує сайт Шацької райдержадміністрації.

Очільник району побував у сільському будинку культури, бібліотеці, НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – дитячий садок» та ФАПі.

В дитячому садку, вихованцями якого є 48 дітей, Василь Володимирович  був приємно вражений умовами, в яких виховуються дошкільнята. Повністю сучасне приміщення, в якому створені всі сприятливі умови  для дітей, дозволяє  пліч-о-пліч з учнями школи брати участь в спільних святах і концертах. Таке зростання забезпечує м'яку психологічну підготовку дошкільнят та плавний безстресовий перехід з дитячого садка до шкільного життя.


 

Проблеми, що нині існують у навчальному закладі, обговорили з директором Миколою Маригодою. У школі навчається 192 учні. На сьогодні завершується облаштування нового внутрішнього санвузла. В приміщенні потрібно замінити ще 35 вікон на енергоощадні, забезпечити окремі класи шкільними партами, дошками, придбати спортивний інвентар. В харчоблоці також є необхідність заміни деякого обладнання. В цілому навчальний заклад просторий, знаходиться в добротному стані. В цьому році придбаний шкільний автобус, який здійснює підвіз учнів з с.Затишшя. Кадровий потенціал школи дає можливість в цілому успішно вирішувати освітні завдання навчального закладу.


 

Місцевий фельдшерсько-акушерський пункт можна назва­ти одним з кращих в нашому ра­йоні. За кошти місцевого бюджету Шацької селищної ради тут зроблено якісний ремонт. За словами завідуючої ФАПу Катерини Ващук, серед існуючих проблем, є потреба в другому крилі приміщення відкрити аптечний пункт та провести зовнішній ремонт.


 

У селі Гаївка голова райдержадміністрації Василь Голядинець зустрівся з зас­тупником директора з медичної  частини Волинського обласного санаторію «Лісова пісня» Русланою Дибель.  Це єдиний в області санаторій вищої категорії. Руслана Євгеніївна опікується не тільки лікувальною базою, а й дбає про проживання і харчування пацієнтів, розвиток і вдосконалення санаторних послуг, покращення умов відпочинку. За самовіддану багаторічну працю у 2016 році з нагоди Дня медика, Президент України Петро Порошенко присвоїв Дибель Руслані Євгеніївні почесне звання «Заслужений лікар України».


 

Під час зустрічі, в ході спілкування керівництва з відпочиваючими, яких нині 80 чоловік, Василь Володимирович зазначив, що при­їхав сюди не для того, щоб шука­ти недоліки у роботі санаторію, а, перш за все, з метою по­спілкуватися з дирекцією оздоровчого закладу і громадою, безпо­середньо від них почути про існу­ючі проблеми і разом пошукати можливі шляхи їх вирішення.

Вони оглянули територію пляжу, обговорили розвиток і вдосконалення лікувальної бази і комфортних умов.

В санаторії постійно відпочивають та оздоровлюються українські військовослужбовці. Для них відкрили курси психологічної реабілітації, керівництво  оздоровчого закладу повністю фінансувало харчування і проживання бійців.

З метою популяризації  послуг санаторію «Лісова пісня» необхідно створити власну візитівку.

Ознайомившись з перших уст з негараздами місцевих громад і зробивши чимало нотаток у своє­му щоденнику, голова райдержадміністрації взяв на особистий контроль най­болючіші питання і пообіцяв в міру можливості допо­могти у їх вирішенні.

Коментарі
30 Березня 2017, 20:49
Гарна жінка.Тільки вона не заступник-нема кого заступати.І Так хочеться щоб у вас в санаторіі було все добре.Удачі Вам і везіння.
30 Березня 2017, 21:57
А ПЕРЕВІРКУ ФІНІНСПЕКЦІЇ ГОЛОВА РДА НЕ ХОЧЕ НАПРАВИИТИ У САНАТОРІЙ БО ТАМ КРАЛИ СИСТЕМНО І БАГАТО І ДОРЕЧІ ВСІ НАЧАЛЬНИКИ А ПОТІМ МОЖНА БУДЕ ГОВОРИТИ ПРО ВСЕ ІНШЕ
30 Березня 2017, 23:36
ПРАВИЛЬНО НАПИСАНО В МІРУ СВОЇХ МОЖЛИВОСТЕЙ А ЧИТАТИ ВІН СЛАБО ВМІЄ
31 Березня 2017, 00:11
РЕВІЗІЮ У САНАТОРІЙ І ЗА РАХУНОК ТОГО ЩО ВКРАЛИ ЗА ПОПЕРЕДНІ РОКИ БУДЕ ПРИБУТОК
31 Березня 2017, 11:32
РЕВІЗІЮ У САНАТОРІЙ І ТО НЕГАЙНО
31 Березня 2017, 13:59
де коментарі .редакція заховала !
31 Березня 2017, 15:42
В Мельниках засипали 5 ямок,привезли каток показали що дорогу тіпа роблять,сміхолюдники.Вже б не зачіпали і не позорились
31 Березня 2017, 15:43
Дорогу вони поладили))))) засипали пам'ять ямочок маленьких ...Вже б не позорились
31 Березня 2017, 15:44
Канєшно заховала,нашу владу треба тільки хвалити
31 Березня 2017, 17:41
Санаторій перевірили сповна Те що вкрав Карпук задокументовано і доведено Якщо влада захоче то заставить все повернути
01 Квітня 2017, 17:26
Карпук тільки контролює , то нехай проконтролює щоб винні були покарані
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром