Україна переходить на літній час - не забудьте перевести стрілки годинника

25 Березня 2017, 08:00
1926

Україна вже завтра, в ніч з 25-го на 26-е березня, переходить на літній час. Стрілки годинника потрібно буде перевести на годину вперед в 3:00 ранку, передає Ukr.Media.

У зв'язку з цим українцям доведеться звикати до нового режиму — вставати і лягати на годину раніше, що багато людей, особливо похилого віку, переживають важко.

Адаптація до нового часу у кожної людини відбувається по-різному і в середньому становить 2-3 тижні. Щоб переведення годинників не спричинило проблем із здоров'ям, намагайтеся поступово перейти на новий режим дня, щоб встигнути підготуватися.

У цьому допоможуть прогулянки на свіжому повітрі, зниження навантаження та скоригований режим харчування. Дайте вашому організму пристосуватися до нового розпорядку дня. Особливо це актуально для літніх людей і тих, хто страждає від захворювань серцево-судинної системи.

Виключіть з раціону жирну і гостру їжу, не налягайте на солодощі. В цей час року майже відсутні натуральні овочі з вітамінами, тому не зашкодять вітаміни в таблетках.

Деякі медики рекомендують у цей період пити зелений чай. А також постарайтеся більше висипатися і при можливості - не нехтуйте денним сном.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024