Атовець із Шацька побував на концерті Альоші

20 Березня 2017, 15:00
2009

У рамках проекту «Мистецька терапія» волинські бійці АТО, які проходять реабілітацію в обласному госпіталі інвалідів, відвідали концерт популярної співачки Альоши. Серед них був і атовець із Шацька Віталій Бонк.

За сприяння заслуженого діяча мистецтв України Віталія Іваницького та благодійного фонду «Рідна Волинь» волинські бійці АТО, які проходять реабілітацію в обласному госпіталі інвалідів, відвідали концерт популярної співачки Альоші, - повідомляє Волинь 24

Відома співачка, учасниця пісенного конкурсу Євробачення , яка виступала у Луцькому драмтеатрі, підкорила усіх глядачів, в тому числі і поранених бійців, своєю енергетикою та щирістю спілкування і виконанням пісень ліричного характеру, як добре відомих так і нових.

Альоша подякувала усім бійцям за їхню мужність і героїзм, за захист України від російського агресора, підписала їм усім автографи та сфотографувалася на згадку про цю зустріч. 

У солдатів залишилися позитивні емоції від концерту Альоші, а голова обласного благодійного фонду «Рідна Волинь» Дмитро Глазунов зазначив, що така «Мистецька терапія» дієво допомагає воїнам відновлювати душевну рівновагу та сприяє покращенню їхнього здоров’я і цей проект буде продовжуватися надалі - заради духовного оздоровлення бійців АТО. 

19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром