Баскетболістки із Світязя стали третіми в області

19 Березня 2017, 10:00
2453

Надзвичайно високих результатів на XV Спортивних іграх школярів Волині досягли юні баскетболістки із ЗОШІ-ІІІ ст с.Світязь, які є вихованками вчителя фізкультури Миколи Морозюка.

Минулих вихідних в м. Нововолинськ, де відбулися змагання з баскетболу серед дівчат 2000 року народження і молодших, команда Шацького району виборола високе третє місце. Такого високого результату в ігрових видах спорту команда району (чи то дівчата, чи хлопці) на змаганнях обласного рівня не досягали вже давно.

Розповідає Микола МОРОЗЮК, вчитель фізичного виховання ЗОШ І-ІІІ ст. с. Світязь.

-- Я дуже радий за дівчат. Адже вони йшли до цього успіху через районні змагання, де також стали кращими, випередивши баскетболісток із Шацька, Мельників та Пульма. Вони багато тренувалися, аби в області стати бронзовими призерами. У місті волинських шахтарів змагалися 10 команд. Виснажливими видалася боротьба з командами з Горохівського району, а потім і Камінь-Каширського. Ще більш напруженою була боротьба з двома потужними командами з Нововолинська,котрі, до речі, часто завойовують призові місця на Всеукраїнських змаганнях з баскетболу. У підсумку, таки з честю поступившись командам з Нововолинська, світязянки вибороли високе третє місце.

Команда отримала грамоту, а кожна учасниця Диплом Волинського обласного відділення (філія) КФВС МОН України. У складі команди перемогу для району виборювали спортсменки Іванна Занюк, Орислава Хомич, Іванна Комбарова, Ірина Мартинюк, Ангеліна Гринюк, Софія Клекоцюк, Богдана Грицюк, Тетяна Турич, Наталія Турич, Анастасія Хомік та Стефанія Лукашук.

Окрім того, команда хлопців Світязької школи вчителя Миколи Морозюка стала кращою на районних змаганнях з баскетболу.

Віта Шепеля

Коментарі
19 Березня 2017, 17:10
Молодці! Так тримати.
21 Березня 2017, 00:31
Дівчата молодці! Світязь найкращий!!!
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024