У товаристві незрячих розповіли про роботу за рік та обговорили проблеми

15 Березня 2017, 13:00
1540

Наприкінці лютого у Любомлі відбулася звітна конференція Любомльської громадської міжрайонної територіальної первинної організації українського товариства сліпих, яку провів її голова Ігор Мороз.

Також участь у конференції взяли 18 делегатів товариства, серед них Шацький район представляли Костянтин Чесноков та Володимир Чак. Присутніми були заступник начальника управління соціального захисту населення Любомльської РДА Світлана Майор, головний спеціаліст із обслуговування людей з вадами здоров’я Людмила Солом’янюк, представник від обласного управління ВОО УТОС Ірина Вареницька.

На конференції звітував про роботу правління Любомльської ГМТПО УТОС у 2016 році Ігор Мороз, а про роботу ревізійної комісії та фінансово-господарську діяльність – голова комісії.

Відзначив хорошу роботу Любомлської організації в Шацькому районі Костянтин Чесноков. Увагу членам товариства приділяють і керівники району та Шацька селищна рада. Представники влади та управління Пенсійного фонду в Шацькому районі завжди бувають на зборах інвалідів зору, реагують на проблеми та звернення членів УТОСу. У Шацькому районі було проведено обстеження житлово-побутових умов одиноких членів УТОСу. Володимир Чак відзначив, що робота правління протягом року проводилась зважаючи на фінансування організації, відбувалися різноманітні масові культурні заходи до дня людини похилого віку, інвалідів та інші, в яких брали участь члени УТОСу. Діяльність такої організації дуже потрібна людям, яким є куди прийти, з ким поспілкуватися, до кого звернутися.

Також делегати конференції цікавились у представників служб про виплату субсидій, виділення путівок та іншими питаннями соціального захисту.

Після завершення конференції члени товариства отримали продуктові набори та змогли поспілкуватися за гарячим чаєм з бутербродами.

Віта Шепеля

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром