Про яку ідеальну жінку мріють шацькі чоловіки

12 Березня 2017, 15:00
3675

З настанням весни жінки все більше починають привертати до себе чоловічі погляди та завойовувати їхню увагу.

Про це пише «Шацький край» за 11 березня 2017 року.

Але у кожного чоловіка - свій ідеал жіночої краси. Для багатьох чоловіків головну роль відіграє зовнішність жінки, чиїсь погляди привертають жінки, у яких характер "з перцем", а хтось любить спокійних та лагідних.

 Тож якою повинна бути жінка, що для сильної половини людства є головним у жіночому характері та якою повинна бути ідеальна жінка - запитуємо у чоловіків Шацького району.

 

Володимир Носуліч, голова громадської організації ветеранів Афганістану:

2

 

--Жінка, в першу чергу, має бути поступливою, ставитись до чоловіка з розумінням. Узагалі між чоловіком і жінкою у сімейних стосунках має бути взаєморозуміння, про любов і повагу - уже не кажу. Це не обговорюється. Якою повинна бути ідеальна жінка? Зовнішність для жінки важлива, але не головна. Для мене ідеальна жінка - працьовита, справжня господиня, і обов’язково - розуміти чоловіка.

 

Микола Забродоцький, водій відділення забезпечення Шацького районного військового комісаріату:


 

--Які головні риси характеру в жінці? Це вірність. А ідеальна жінка для мене - моя дружина, з якою я вже одружений 15 років і яка подарувала мені двох синів.

 

Микола Маригода, директор НВК «школа-дитсадок» с.Мельники:

1

 

--Для мене головними рисами жіночого характеру є доброта та людяність. А стосовно ідеальної жінки - то для мене неідеальних жінок немає. Це ми, чоловіки, порівняно з жінками є недосконалими та неідеальними.

 

Олександр Черевко, настоятель Свято-Миколаївського храму с.Пульмо:

2

 

--Що для мене є головним у жіночому характері? Господь сотворив жінку із ребра чоловіка, і хочеться, щоб вона знаходила місце біля серця чоловіка. Щоб була берегинею домашнього вогнища, створювала домашній затишок, виховувала дітей, була підтримкою для чоловіка, бо в цьому і проявляється жіноче щастя, її призначення. Зараз чоловічі гріхи стали більш притаманні жінкам: тютюнокуріння, вживання алкоголю, жінки воюють. Цього не повинно бути.

Жінка має вірити в Бога, бути християнкою, мати християнські чесноти, не цуратися носити хустину, бо вона прикрашає жінку. Тоді у світі буде гармонія і любов. Але у порівнянні з жінками інших країн нашим українкам більш притаманні ці чесноти. І це радує.

 

Юрій Муха, охоронник бази відпочинку:

1

 

--Головне в характері жінки для мене - поступливість. Буде поступливою жінка - буде й лад у сім’ї. А якою повинна бути ідеальна жінка - одразу сказати важко. Мабуть, повинна бути вірною, кохати свого чоловіка, слухняною. От сказав чоловік іти на риболовлю - значить на риболовлю!

 

Володимир Дибель, генеральний директор ТМО Любомльського і Шацького районів:

1

 

--Найперше, жінка має бути ніжною, привабливою (хоч привабливість жінки не завжди залежить від гарної зовнішності). У жінки має бути яскраво виражений материнський інстинкт, вона має бути берегинею сімейного вогнища, бо, як сказала одна моя знайома, чоловік - це непотрібна тварина в домі. Жінка повинна бути розкішною. А якщо у неї ще, як кажуть в народі, горить робота в руках, то вона буде прекрасною у всьому і як мати, і як дружина, і як донька.

 

Микола Шевчук, директор Шацького відділення НАСК «Оранта»:

1

 

--Ціную в жінках спокій, урівноваженість і доброту. А ідеальна жінка для мене - це мама і моя дружина.

 

Володимир Бащук, помічник народного депутата Степана Івахіва:

1

 

--Головні риси жіночого характеру для мене - це ніжність, урівноваженість, чарівність та внутрішня краса. А неідеальних жінок не буває.

Віта Шепеля

 

Коментарі
12 Березня 2017, 19:55
Поруч зі мною, в першу чергу, має бути ідеальний чоловік.
13 Березня 2017, 22:09
Молодець ІДЕАЛЬНА ЖІНКА - підтримую :)
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром