Школярі села Підманове показали односельчанам свої таланти

10 Березня 2017, 21:00
3111

Під  назвою «Веселковий дитинства світ» у лютому у школі ЗОШ І-ІІ ст. с. Підманове відбувся щорічний звіт учнівської творчості.

В залі сільського клубу, де проходило дійство, не було вільних місць, а було тепло від щирих усмішок та гучних оплесків, якими глядачі вітали кожен номер святкової програми.

Звучали вірші про щасливу і неповторну пору - дитинство - від учнів початкових класів. Старшокласники порадували новими гуморесками та сценками «Народні ліки», «Батько також вихователь», «Неслухняний син» так, що в залі глядачі від сміху мало не плакали, а наші дзвінкоголосі співаки -- Діана Гурко, Юлія Цвір, Христина Мельничук, Андрій Цвид, Михайло Тімошкін -- новими піснями «Кап-кап», «Балада про землю», «Віночок», «Мій рідний край», «Веселкова».

Дівчата 6-8 класів виконали танцювальний флешмоб. На завершення свята ведучі заходу Наталія Порва та Андрій Цвид побажали школярам дитинства щасливого, сонечка манливого, радості в житті та удачі на путі.

Ще один творчий захід відбувся наприкінці лютого в цій школі. Приурочений він був 146-й річниці від дня народження Лесі Українки.  Так, учні школи прослухали усний журнал «Співачка досвітніх вогнів», який підготували і провели учні 6 та 8 класів. Ведучі заходу Валерія Пех та Яна Мельнічук розповіли про життя і творчість нашої землячки.

Звучали вірші поетеси у виконанні Вікторії Хомич, Валерії Пех, Тетяни Гвоздецької. Сценки з дитинства Лесі Українки підготували Софія Прасюк та Владислав Сіжук. Учні переглянули презентацію, присвячену родині поетеси. Учні запевнили, що твори Лесі Українки звучатимуть вічно:

Твій голос в нашій пісні, в нашім житі, твоя зоря цвіте над рідним краєм, так, ти жива, ти будеш вічно жити, бо в серці маєш те, що не вмирає.

Валентина МАРЧУК.                          

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024