Де "найкраща" яма країни, або переможцю конкурсу дадуть відеореєстратор

06 Березня 2017, 13:00
1595


«Це конкурс на «найкращу» яму країни. Він, звісно, межує з сюрреалізмом, але з цим сюром ми маємо справу щодень, а особливо, коли тане сніг. І більше не сила про нього мовчати! Тому влаштовуємо замість хвилини мовчання по "спочилим" дорогам України хвилину ... кричання. Вірніше, цілий місяць кричання!»

Про це пишуть організатори конкурсу Країна ФМ на своїй сторінці у Facebook.

Обіцяють у березні щотижня обирати серед фото та відео користувачів Фейсбуку «найкращу» яму країни. Авторам-переможцям даруватимуть відеореєстратори.

Учасники конкурсу повинні сфотографувати чи відзняти на відео "вражаючу" яму на українських дорогах та розмістити її під постом про конкурс. Важливо правильно вказати координати ями.

Перемогу автору фото принесе яма, яке збере найбільше «лайків».

«А далі що? А далі ми цю "виразку" доріг після її виявлення напризволяще не лишатимемо. Що і як робитимемо, обов'язково напишемо. Але згодом», - додають радійники.

Критерії та умови участі у конкурсі-розіграші:

✅ у ньому беруть участь ями абсолютно усіх доріг країни: від Ужгороду до Луганська, від Чернігова до Сімферополя. Бо#кримнаш і #донбаснаш теж! Принципово;
✅ вам необхідно сфотографувати чи відзняти на відео "вражаючу" яму на українських дорогах, вірніше, бездоріжжю та розмістити її тут, під цим постом;
✅ дуже важливо максимально конкретизувати КООРДИНАТИ ями: де вона "живе", які у неї сусіди тощо;
✅ та яма, яка збере найбільшу кількість лайків (читайте - антилайків) тут, під цим постом, принесе перемогу її автору;
✅ переможець зможе отримати свій приз - відеореєстратор - у разі, якщо буде серед підписників нашої фейсбук-сторінки.

А далі що? А далі ми цю "виразку" доріг після її виявлення напризволяще не лишатимемо. Що і як робитимемо, обов'язково напишемо. Але згодом ;-) 
А зараз, друзі, допоможіть нам, будь ласка, зробити цей місяць кричання загальнонаціональним. Дуже просимо поділитися цим постом, зашерити.
ПЕРШОГО переможця визначимо наступного понеділка, 6 березня!

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024