До фінансування галузі фізичної культури і спорту долучиться Шацька громада

05 Березня 2017, 16:00
1631

Питання, винесені напередодні чергової сесії Шацької районної ради, обговорювали днями постійна комісія з питань охорони здоров’я, культури, освіти, духовності, соціального захисту населення, туризму, фізичної культури та спорту під головуванням Романа Вензловського та постійна комісія з питань промисловості, будівництва, транспорту, зв’язку, торгівлі, побутового обслуговування населення та розвитку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селища району під головуванням Олексія Писачука.

Про це інформує сайт Шацької районної ради.

Засідання обох комісій об’єднали, оскільки були питання, які потребували спільного обговорення і вирішення. 
В рамках звітування виконаної роботи по соціальній програмі постало питання фінансування соціально незахищених громадян, які проживають на території Шацької ОТГ. Антоніні Пилиповець, начальнику управління соціального захисту населення Шацької РДА, доручили налагодити фінансову співпрацю з Шацькою громадою. 
Про виконання програми службою зайнятості розповідала Мирослава Терета. 
Як проінформував Анатолій Пех, начальник відділу освіти, молоді та спорту Шацької РДА, згідно із затвердженою програмою розвитку фізичної культури і спорту, передбачено фінансування спортивних змагань місцевого рівня, а також відправка спортсменів на обласні, всеукраїнські, міжнародні змагання. Доповідач висловив надію,що наступного року до програми долучаться і об’єднана громада, кому тепер підпорядковується спортивна школа. Програма також працює в рекреаційних зонах, тож наступного року передбачено розширення мережі спортивних майданчиків на території Шацького району. Так це розробка спортивного майданчика біля озера Чорне, планують реконструювати і стадіон спортивної школи  у Шацьку, де облаштувати і тренажерний майданчик і волейбольне поле, а для футбольного – можливе штучне покриття.

Коментарі
05 Березня 2017, 21:38
НАПИШІТЬ ЩО НЕ ДОЛУЧИТЬСЯ А МОЖЕ ДОЛУЧИТЬСЯ БО ЛЮДИ ПОЧИНАЮТЬ ВІРИТИ А ЦЕ ВЕЛИКА РІЗНИЦЯ
05 Березня 2017, 23:11
якщо олексій писачук взявся це ж інша справа тепер з району стільки олімпійських чемпіонів вийде особливо по літроболу
06 Березня 2017, 01:17
як вона вже всім надоіла
06 Березня 2017, 13:43
вибачте вона вчителювати не може вона тільки керувати вміє
08 Березня 2017, 00:02
я теж іі терпіти не можу
08 Березня 2017, 17:20
ВОНА ДУЖЕ ХИТРОЖ....
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024