Протягом тижня – крадіжки, сімейні сварки та скарги на вигулювання собак без намордників

05 Березня 2017, 08:50
2249

Протягом семи днів – з 21 по 28 лютого – до Шацького райвідділу поліції надійшло набагато менше повідомлень та звернень про злочини та події.

До відділення поліції повідомляли про крадіжку бензопили «Штіль» з підсобного приміщення, про що заявила жителька Шацька. Обставини викрадення з’ясовуються. А одна зі студенток Шацького лісового коледжу заявила про викрадення невідомою особою у неї телефону, який вона залишила в кімнаті на ліжку без нагляду. Матеріал зареєстровано в єдиному реєстрі досудових розслідувань.

Працівниками поліції був складений і адмінпротокол на одного з жителів с.Гаївка, на якого наскаржився односельчанин, що той «в своєму господарстві утримує 5-6 собак, які знаходяться не на прив’язі, бродять в громадський місцях без намордників». Адмінпротоколи склали й на чоловіків, з яких один, житель с. Положево – вчинив сімейну сварку, перебуваючи в нетверезому стані, а інший, житель с.Плоске – наніс тілесні ушкодження жінці.

Протягом тижня сталося одне ДТП неподалік АЗС «Світязь», що в смт Шацьк, про що повідомив сам власник автомобіля. Постраждалих немає.

Віта Шепеля

 

Коментарі
05 Березня 2017, 14:36
квіт
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром