Школярі з села Мельники на творчому звіті зізнавалися в любові до рідного краю

01 Березня 2017, 12:45
2387

23 лютого у НВК «школа – дитсадок» с.Мельники відбувся творчий звіт, участь у якому взяли учні школи, вчителі та батьки. Серед запрошених - і методист відділу освіти, молоді та спорту Шацької райдержадміністрації Світлана Терещук.

Ведучі заходу Степан Ващук та Марина Рудчик запрошували на сцену сольних виконавців, дуети та вокальні колективи школи, присвятивши вірші рідному краю, вшанувавши пам’ять видатної української поетеси Лесі Українки.

У щирій любові до свого рідного краю зізнавалися піснею «Україна - це ти» Оксана Падалюк, учениця 8 класу, про щасливе і неповторне дитинство звучали пісні «Мрії збуваються» у виконанні вокального ансамблю учнів 3-4 класів «Унісон», «Дитинство не втрачай» у складі дуету вчителя музичного мистецтва школи Марини Забродоцької та учня 4 класу Матвія Корнелюка, переможця районного та обласного конкурсів «Срібні дзвіночки».

Серед вокальних номерів – пісні «Музика звучить» у виконанні учнів 8 класу, «Веселкова» - учнів 5 класу, котрі також разом із вчителями виконали жартівливий танець «Гречаники». Активну участь у творчому звіті взяли й учні першого класу, гурт «Оксамит» (керівник Ірина Корнелюк).


 

Віта Шепеля

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024