Волонтер Геррет Вулф, який працює в школі Шацька, навчав методики англійської вчителів княжого міста

24 Лютого 2017, 18:00
1405

У Володимир-Волинському педагогічному коледжі волонтери Корпусу Миру США в Україні провели семінар для вчителів англійської мови. Серед тих, хто проводив семінар - волонтер Геррет Вулф, який у листопаді 2016 року розпочав свою волонтерську діяльність у ЗОШ І-ІІІ ст.- гімназії смт Шацьк, а також організовує спільні семінари для вчителів англійської мови навчальних закладів Шацького району. 

Про це йдеться на сайті Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім. Агатангела Кримського.

Нещодавно у Володимир-Волинському педагогічному коледжі відбувся міський семінар для вчителів англійської мови міста на тему: "Methods and Approaches to Vocabulary and Grammar", який ініціювала Офелія Сантос, волонтер педколеджу. Для проведення семінару Офелія Сантос запросила інших волонтерів Корпусу миру США, які працюють та викладають англійську мову в різних навчальних закладах області. 


 

Під час семінару вчителі мали можливість  ознайомитися з різноманітними інноваційними методами у вивченні лексики і граматики англійської мови, які можна використовувати під час уроків у початковій і середній школі. Учасників було поділено на 4 групи. Американські волонтери Бенедикт Венгі, Ганна-Еккерт Крамер, Геррет Вулф з Офелію поділилися своїми ідеями з кожною групою. По завершенню кожен учасник отримав сертифікат. Учасники семінару висловили сподівання, що такі заходи стануть традиційними.


 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024