Рятувальники Шацького району нагадали правила пожежної безпеки

21 Лютого 2017, 15:30
1473

21 лютого  працівники Шацького районного сектора Управління ДСНС України у Волинській області здійснили інформаційні рейди на території приватного житлового сектору та провели з місцевими жителями бесіди щодо дотримання правил безпеки у побуті.

Про це повідомляють на сайті Управління ДСНС України у Волинській області.

Рейдові групи побували у селах Самійличі та Положево Шацького району Волинської області.

Особливу увагу під час подвірних обходів співробітники ДСНС приділили самотнім громадянам літнього віку та особам, які ведуть асоціальний спосіб життя, оскільки саме вони належать до так званої групи ризику. В умовах знижених температур, коли ризик виникнення пожеж у житлі особливо високий, фахівці ДСНС звертали увагу сільських жителів на влаштування та експлуатацію печей опалення, дотримання вимог електробезпеки.

При виявленні недоліків протипожежного характеру рятувальники рекомендували господарям у максимально короткі строки їх усунути, звернувшись за допомогою до фахівців.

Крім того, співробітники ДСНС наголошували громадянам на неприпустимості перевантаження електромережі потужними споживачами, адже у багатьох будинках електролінії застарілі і не розраховані та високе навантаження.

Під час профілактичних бесід рятувальники нагадали також громадянам номери служб екстреного реагування та роздали листівки на протипожежну тематику.


 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024