Смоляри-Світязькі: школярі на уроці фізкультури ходять на лижах

21 Лютого 2017, 13:40
4195

Учні загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів села Смоляри-Світязькі на уроках фізкультури опановують лижний спорт.

Як розповів директор школи Микола Оніщук, до речі, за освітою вчитель фізкультури, заняття з лижної підготовки проводять для учнів 5-9 класів з лютого місяця. Снігу випало багато, тому сама погода сприяє урокам на свіжому повітрі.

Учні з великим задоволенням стають на лижі, з ентузіазмом вчаться на них ходити і з кожним заняттям відчувають себе більш впевнено. Уроки фізкультури проводить зі школярами вчитель фізичного виховання Ольга Віннічук. Педагог вчить дітей, як правильно на лижах повертати, зупинятися, набирати і скидати швидкість. Одним наука дається легко, іншим -важко. Проте результатом майже місячного катання задоволені всі: і школярі, і їхній інструктор. 

Школа має 10 пар добротних лиж білоруського виробництва, подарованих колишнім випуксником Віталієм Голядинцем. Заохочені заняттями на свіжому повітрі, діти приносять з дому свої лижі. Тому кількість бажаючих опанувати цей вид спорту збільшується.

Вчителі впевнені, що заняття на лижах приносять не тільки море радості і задоволення дітям, а також велику користь для здоров’я. 

1

2

2

1

1

2

2

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024