Чи вистачатиме школам району палива до кінця опалювального сезону

19 Лютого 2017, 12:00
1809

Про забезпечення закладів освіти, медицини та культури району паливом звітували на оперативній нараді, яку провів голова Шацької РДА Василь Голядинець, керівники установ Шацького району.

Так, коли заклади культури та медицини більш-менш забезпечені і дровами, і торфобрикетом та вугіллям (як повідомили керівники відділу культури та Центру ПМСД Любомльського та Шацького районів, уже укладаються угоди про поставку дров на наступну зиму), то дещо нестандартна ситуація – по деяких школах району.

Як зазначив начальник відділу освіти, молоді та спорту Шацької РДА Анатолій Пех, дровами забезпечені усі школи району, гірша ситуація – із вугіллям та торфобрикетом, яких по деяких школах до кінця опалювального сезону не вистачатиме (ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія смт Шацьк, ЗОШ І-ІІІ ст. с.Пульмо, НВК «школа-дитсадок» с. Мельники, ЗОШ І-ІІІ ст. с.Припять).

Причинами виникнення такої ситуації Анатолій Пех назвав велику чергу на доставку у завода-виробника, оскільки чимало закладів соціальної сфери області та бюджетні установи за минулі роки перейшли з газового опалення на тверде паливо. Подібні ситуації з постачанням торфобрикету є і в закладах Любомльського району. Але цього тижня у школи Шацького району торфобрикет потрохи завозиться. Надалі Василь Голядинець попросив керівників установ контролювати процеси постачання палива, бо коли можна зрозуміти ситуацію із постачанням торфобрикету, то відсутність дров – аж ніяк.

Віта Шепеля

Коментарі
19 Лютого 2017, 18:04
Зато громада є!!! Ура!!! А те, що діти мерзнуть, то дурня!!!!
20 Лютого 2017, 11:33
4 МІЛЬЙОНИ ОСВІТНЬОЇ СУБВЕНЦІЇ НЕ ВИКОРИСТАЛИ І ПАЛИВА НЕ ВИСТАЧАЄ А ДІТИ МЕРЗНУТЬ А МОЖЕ РОЗУМУ НЕ ВИСТАЧАЄ?
20 Лютого 2017, 19:16
А влада створює комісію , щоб знайти винних і хоче зробити крайніми директорів шкіл. Причиною зроблять недотримання теплового режиму. А те що самі забезпечили паливом лише до нового року ,а звітувались що готові на 100% до кінця оплювального сезону то мабуть не вони? А може винна зима яка як завжди невчасно?
22 Лютого 2017, 21:07
НЕ ВИСТАЧАТИМЕ???????????????? А ЯК ЩОДО ПРИПЯТСЬКОЇ ШКОЛИ????????? ТАМ З СІЧНЯ ВУГІЛЛЯ НЕМАЄ І ВСІМ ДОБРЕ. І ВИ КАЖЕТЕ НЕ ВИСТАЧАТАТИМЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЙОГО НЕМАЄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22 Лютого 2017, 23:27
а то директорика запитайте, чого він про вас недбає а вихваляється як багато він робить для школи.
23 Лютого 2017, 12:27
ЩОРО ДЯКУЄМО ВІННІЧУКУ ЗА ТАКИЙ КЛАСНИЙ РЕЖИМ З ТЕПЛОМ У ШКОЛІ СКОРО У ФУФАЙКАХ БЕДЕМО УРОКИ ПРОВОДИТИ ОТОТО ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ В ДІЇ
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024