Для землевпорядників Шацького району прочитали лекції

17 Лютого 2017, 14:30
1922

Відповідно до плану-графіка підвищення кваліфікації державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад області на 2017 рік, обласний Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації проводить навчання спеціалістів-землевпорядників сільських, селищних, міських (міст районного значення) рад, об’єднаних територіальних громад за професійною програмою.

Про це повідомляється на сайті Волинського обласного управління водних ресурсів

16 лютого заступник начальника управління О. Сергушко провів лекційне навчання із землевпорядниками Ковельського, Луцького, Ратнівського, Турійського та Шацького районів. Тематика навчання - водні ресурси та водне господарство. У виступі було зазначено про прийняті зміни до водного кодексу та стан водогосподарсько-меліоративного комплексу.

Крім засвоєння лекційного матеріалу, учасники навчання цікавились різними проблемними для них питаннями. Серед них: оренда водних об’єктів, розробка паспортів водних об’єктів, орендна плата, типовий договір оренди водного об’єкту, влаштування акумулюючих водойм, доглядові роботи на внутрішньогосподарській меліоративній мережі, будівництво споруд в прибережних захисних смугах, очищення ложа ставків та днопоглиблювальні роботи, зариблення водойм та інші.

Коментарі
21 Лютого 2017, 13:43
РОЗУМНІ БУДУТЬ... ВОНИЙ БЕЗ ЛЕКЦІЙ ЗНАЮТЬ ЯК КОРИСТУВАТИСЯ БРУДНИМИ СХЕМАМИ
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39