Крадіжки, шахрайство і вимагання хабара – оперативна інформація з поліції

14 Лютого 2017, 17:25
2019

 З 8 по 13 лютого в чергову частину Шацького відділення поліції надійшло 24 повідомлення про правопорушення і пригоди. З них одне повідомлення про смерть – у селі Кам’янка.

Тричі повідомляли про крадіжку. В селі Світязь у місцевого жителя П. вкрали велосипед. В цьому ж населеному пункті з господарського приміщення, в якому не було дверей, систематично крали торфобрикет – про це в поліцію повідомила громадянка Х. В селищі Шацьк з салону автомобіля «Фольксваген» невідома особа викрала 100 доларів, які знаходилися в барсетці.

В селі Світязь за адресою заявниці громадянки З. незаконно і без її згоди було здійснено реєстрацію ТОВ «Бевітек», директором якого є житель міста Київ. Проводиться перевірка.

Три рази надходили звернення про нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Від жительки Шацька Ш., яку вдарив чоловік. Від лікаря Шацької районної лікарні – про те, що в лікувальну установу звернувся житель міста Брест (Республіка Білорусь), якого побили на АЗС «Світязь». Також від шачанина, якому тілесні ушкодження наніс односелець.

7 лютого в громадянина К. в пункті пропуску «Піща» митник вимагав хабара і по-хамськи вів себе.

До жителя районного центру телефонували невідомі особи, які представлялися співробітниками Ощадбанку і просили надати інформацію про здійснені банківські операції.

Жителька села Пульмо Б. поскаржилася в поліцію на односельця та мешканців сусіднього села Залісся, які систематично порушують спокій і громадський порядок.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39