В районі вшанують учасників бойових дій на території інших держав

10 Лютого 2017, 12:15
3251

 

9 лютого 2017 року під головуванням голови Шацької райдержадміністрації Василя Голядинця відбулося засідання організаційного комітету з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 28-ї річниці виведення військ з Афганістану.

Про це інформує сайт Шацької районної державної адміністрації.

Участь в засіданні взяли: голова районної організації Української спілки ветеранів Афганістану Володимир Носуліч, голова районної організації ветеранів війни, голова громадської ради при райдержадміністрації Адам Дударчук, голова Світязької сільської ради Микола Цвид, начальник відділу культури райдержадміністрації Оксана Юхимук, завідувач сектору з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації Олена Гуж та організатор заходу Галина Цвид.

З нагоди відзначення 28-ї річниці виведення військ з Афганістану у районі плануються такі заходи:
- В день свята Стрітення Господнього, 15 лютого 2017 року, в Петро-Павлівському монастирі с.Світязь відбудеться подячний молебінь за здоров'я воїнів-афганців. Також священнослужителі проведуть літію, під час якої помоляться за упокій душ воїнів загиблих у Афганістані.
- По завершенню Богослужіння представники районної та місцевої влади, громадських організацій здійснять покладання квітів на могили полеглих в Афганістані (с.Сітязь, с.Пульмо).
- В цей же день, в сільському будинку культури с.Омеляне відбудеться зустріч представників влади з воїнами-інтернаціоналістами та їхніми сім’ями.

Підсумовуючи роботу засідання голова райдержадміністрації Василь Голядинець зазначив: «Хоча минає 28 років, коли закінчилась одна із трагічних війн другої половини XX століття – війна в Афганістані, ми повинні пам’ятати про те, що вона тривала досить довго – 3340 днів (9 років, 1 місяць, 19 днів). Ця війна зламала життя багатьом молодим хлопцям. Незважаючи ні на що, вони чесно виконували свій громадянський обов’язок, залишилися вірними присязі до кінця. Тому, 15 лютого, ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю полеглих, вшановуємо тих, кому довелося воювати в чужих країнах» - наголосив Василь Володимирович.

 

Коментарі
11 Лютого 2017, 01:01
якщо голядинець вв проведе зустріч у клубі с омеляне з афганцями то це підстава для голови рда бо там конура а не клуб
11 Лютого 2017, 13:39
це підстава для ЦВИДА М.В. а не ГОЛЯДИНЦЯ .тому що за багато років що він сидить в Світязі на троні він не має де збори провести .ховається в школі в актовому залі .А якщо провести якийсь захід то преться в ОМЕЛЯНЕ!....БО там можна грубку натопити. А в СВІТЯЗІ ТАКИЙ БУДИНОК КУЛЬТУРИ СТОІТЬ ПУСТКОЮ..... ГАНЬБА ! ...
11 Лютого 2017, 17:29
цвид точно чудак я якщо голядинець вв буду у тому клубі то він теж
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром