В області озвучили перелік доріг, які ремонтуватимуться

09 Лютого 2017, 15:00
1807

Цикл робочих нарад щодо реалізації інфраструктурних проектів Волині на 2017 рік продовжується.

Про це повідомляють на сайті Волинської обласної державної адміністрації.

Чергова нарада у відеоселекторному режимі відбулася сьогодні, 8 лютого 2017 року, під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Олександра Степанцова, начальника департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації Івана Мирки, та за участі керівника ДП «Волинський облавтодор» Олександра Зінькова, представників Служби автомобільних доріг у Волинській області.

Розпочали розмову із актуального нині питання очистки доріг області від снігових заметів. За словами Олександр Зінькова, ситуація на Волині через погіршення погодних показників досить непроста. Філії облавтодору на місцях зосереджують свою роботу на дорогах державного значення, також магістралях, національних і регіональних шляхах. Найскладніша ситуація в Іваничівському, Горохівському, Луцькому, Володимир-Волинському районах.

– Сьогодні в області працює 99 одиниць очисної техніки. Ми намагаємося розчистити шляхи, проте повністю цього зробити не можемо, оскільки подекуди, рівень снігових заметів може сягати більше 2-х метрів, – зауважив Олександр Віталійович.

Велику допомогу надають і місцеві районні адміністрації, які забезпечують техніку пальним. Загалом, було виділено 23 тис. літрів дизпалива та 5 тис. літрів бензину. Готують й піщано-соляні суміші, яких нині заготовлено близько 6 тис. тонн, аби після очистки автошляхів від снігу, посипати льодовий покрив.

Під час наради детально розглянули  й подані пропозиції дорожніх об’єктів від 21-го округу, який складають місто Ковель, Ковельський, Ратнівський, Старовижівський, Шацький райони. Делеговані представники від районів, в особах голів районних державних адміністрацій детально озвучили переліки інфраструктурних об’єктів, котрі у 2017 році потрібно реалізувати. Разом із тим, представники виконавчої влади на місцях хочуть більш ретельного відбору підрядних організацій, які виконуватимуть ремонті роботи сумлінно. Таку позицію підтримав і Олександр Степанцов. 

 

Коментарі
09 Лютого 2017, 23:29
скоро поїдемо по асвальтній дорозі в шацьк
09 Лютого 2017, 23:30
УРА ДО ПУЛЬМА БУДЕ АСВАЛЬТНА ДОРОГА
09 Лютого 2017, 23:31
НАШ ГОЛОВА НАМ І БУДУВАТИМУТЬ
10 Лютого 2017, 08:51
дурень думкой багатіе.....)))
10 Лютого 2017, 12:42
Асфальтне покриття від с.Переспи до с. Корсині страшне (вже не має місця, де можна об'їхати ямища ), автобус рейсовий так підкидає, що голова дістає стелі. Коли включать дану дорогу на кап ремонт?????
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024