Бармен «Заїжджого двору» має знатися на фірмових стравах, винній карті та… історії Шацького краю

06 Лютого 2017, 20:30
Аліна Гнатюк 9435
Аліна Гнатюк

Сьогодні, 6 лютого, вітання на свою адресу приймають люди, які стоять за барними стійками.

В Міжнародний день бармена я завітала в один з найпопулярніших у Шацьку закладів відпочинку – бар «Заїжджий двір», де познайомилася з професіоналом своєї справи.

Бармен Аліна Гнатюк професійно виконує будь-яке завдання, контролює роботу кухарів та офіціантів, а також вміє вгодити відвідувачам: і фірмовою стравою, і привітним словом.

Аліна та її колега Вікторія Положевець свого часу починали з офіціантів, тепер же мають більш як десятилітній досвід роботи і на даний час виконують функцію барменів-адміністраторів.

Вікторія Положевець
Вікторія Положевець

 

-Дівчата – це обличчя нашого закладу. З їхньої усмішки, гостинності, комунікабельності у відвідувачів з’являються перші приємні враження про бар. Вони розмовляють з клієнтами, долучаються до оформлення свят і родинних подій: хрестин, весіллів, ювілеїв. Бармени в нас – універсальні працівники, на яких тримається найбільш відповідальна частина роботи в барі, - розповідає про своїх підлеглих власниця закладу Ольга Романюк.

Бар «Заїжджий двір» оформлений у національному стилі, відповідно й бармени мають особливий дрес-код – вишите українське вбрання. Аліна і Вікторія неодноразово оформляли для відвідувачів весілля в білому, червоному та фіолетовому кольорах. Майстерно організовували польські, білоруські і навіть італійське весілля –  іноземні гості замовляють винятково український народний стиль гулянь.

1

 

Бармени знають технологію приготування фірмових страв та напоїв. У «Заїжджому дворі»  це млинці з різноманітними начинками, салат «Насолода» (складники: пекінська капуста, помідор, яблука, ківі, цибуля, сік лимона, мед, соєвий соус), реберця в медовому соусі, відбивна з ананасом і зеленню і найсмачніша в світі риба.

Свинячі реберця в медовому соусі
Свинячі реберця в медовому соусі

Відбивні з ананасами
Відбивні з ананасами

 

Справжні гурмани давно вподобали в барі його фірмові чаї: трав’яні, з імбиром, лимоном та з настояного вівса. А новим клієнтам бармени розкажуть про цілющі властивості кожної лікарської рослини і особливо про запашну поліську траву іван-чай, яку власниця бару заготовляє сама, збираючи її раз в рік: на Івана Купала до сходу сонця.

Трав'яний чай з поліських рослин - фірмовий напій бару
Трав'яний чай з поліських рослин - фірмовий напій бару

 

-А от чай «здоров’я» - як ми називаємо настояний  на джерельній воді овес, заварений з гілочками чорної смородини – це відкриття, від якого молодіють і набираються сили всі наші постійні відвідувачі. Спробуйте і переконаєтеся в цьому самі, -  бармен Аліна запрошує шачан і гостей селища скуштувати цього чудодійного напою.

Бармен знає, що клієнта можна зацікавити натуральними домашніми продуктами, яких у барі великий вибір: зібрані в місцевих лісах гриби і ягоди, виловлена в озері риба, зірвані в садках місцевих жителів і висушені яблука, груші і сливи, фірмовий (з пасіки власників Романюків!) мед та власного виробництва суха ковбаса.

1
Бар пропонує сиров'ялені ковбаси власного виробництва
Бар пропонує сиров'ялені ковбаси власного виробництва

 

Ще однією особливістю барменів «Заїжджого двору» є те, що вони працюють, як каже Ольга Дмитрівна, за антикорупційною системою, коли в комп’ютері фіксується кількість продаж, доданих у страву інгредієнтів, вага порції, ціна замовлення тощо.

Словом, власники пишаються своїми працівниками – чесними, відповідальними, врівноваженими, які вміють зачарувати клієнта і майстерно згладити конфлікт. Вікторія Положевець, яка працює найдовше, знає не тільки всіх клієнтів бару, а й номери їхніх авто. Обізнана і зі смаками відвідувачів. Ще тільки відчиняються двері, а Вікторія знає, кому подати пиво, кому чай, а кому комплексний обід.

А ще дівчата знають історію Шацького краю, розкажуть гостям району про його гордість –озера, поінформують, як до них доїхати.  

Щоб оволодіти професією так, як це зробили Аліна та Вікторія, потрібні роки роботи, навчання і постійного вдосконалення. Бармени «Заїжджого двору» поєднали в собі досвід, інтуїцію, майстерність, манери і вміння бути тонким психологом.

З професійним святом вас, бармени!

Мирослава Цюп’ях

Коментарі
06 Лютого 2017, 22:50
стаття пахне заказухою.Вітають не барменів а прославляють" заїзджий"
06 Лютого 2017, 23:39
Про Вікторію написали з точністю навпаки))))
07 Лютого 2017, 00:37
Перестав відвідувати цей заклад через погане обслуговування
07 Лютого 2017, 00:39
Якби змінити хамський колектив то бар нічого....А от персонал своєю поведінкою зробив все що туда не хочеться іти !!!!
07 Лютого 2017, 01:11
скільки конштувала ця стаття, цікаво? <br/>заїжджий двір відомий своєю антисанітарією, це звичайна забігалівка, пивнушка - не більше.
07 Лютого 2017, 01:23
З твердженням відвідувачів згоден..персонал (баомени) не ахті (( власникам закладу потрібно їх на семінари та тренінги по ввічливості направляти..та періодично таємних покупців направляти.. Дівчата запамятайте !відвідувачі закладу не винуваті у ваших особистих негараздів чи НевдоволенняХ! Клієнт завжди прав! Він вам гроші платить!
07 Лютого 2017, 01:36
Думаю ніякі тренінги і семінари їм не допоможуть...зависокої думки про себе вони!!!Дівчата (бармени)не вмієте працювати з людьми сидіть дома!!!!
07 Лютого 2017, 02:24
Кому не подобається обслуговування у Заїжджому я вам скажу зайдіть у Водограй ( Заїжджий вам покажеться раєм)))))
07 Лютого 2017, 08:57
Отак то, Ольго, не все тут пахне медом, є й доля правди, аповар Галя, то професіонал.
07 Лютого 2017, 09:43
кахуть,що там похорони класно відмічати
07 Лютого 2017, 11:01
Красуні!
07 Лютого 2017, 11:21
Гарний колектив, смачна кухня. Із святом, дівчата!
07 Лютого 2017, 11:46
Гарний і привітний колектив там був років 2-3 назад,ну не зараз...Кухня гарна.
07 Лютого 2017, 12:02
Хорошіі дівчата стараються .А слава про кухню ходить по всьому районі ..так що молодці....
07 Лютого 2017, 13:28
Дуже гарний заклад, приємний та вічливий персонал, гарне обслуговування та смачна кухня.
07 Лютого 2017, 13:28
Дуже гарний заклад, приємний та вічливий персонал, гарне обслуговування та смачна кухня.
07 Лютого 2017, 13:29
Згідний, що стаття заказуха.
07 Лютого 2017, 13:32
Дуже гарний заклад, смачна кухня, обслуговування на високому рівні.
07 Лютого 2017, 13:33
Незгідна з поганими коментарями <br/>заїжджий найкращий в районі
07 Лютого 2017, 14:20
Дуже гарна стаття про бар. Відповідає дійсності. Хай щастить колективу!
07 Лютого 2017, 16:13
Свято було в барменів а привітали заїзджий.Вам не здається що тут попахує підлабузництвом-незалежні журналісти ауууу
07 Лютого 2017, 16:40
кухня смачна, обслуговування ПОГАНЕ
07 Лютого 2017, 16:56
З точки зору працівників харчової промисловості, не погоджуюсь зі словами на рахунок Статті &quot; Заїжджий Двір&quot;.<br/>Неодноразова бувала вас в літку, персонал, облуговування , атмосфера, кухня, чистота не відповідає дійсності.<br/>ПРацюйте не над рекламою , а самовдосконалюйтесь!
07 Лютого 2017, 17:07
Зайду, перевірю
07 Лютого 2017, 17:08
Само в тему співав Юра Хой і &quot;Сектор Газа&quot; пісня &quot;Кабак&quot;!
07 Лютого 2017, 17:23
Якось бувала в вашому закладі, замовили Латте-макіато, на запитання &quot;З яким сиропом воно може бути? &quot; ,мені відповіли, цитую:&quot;На разі є один вид сиропу тому, що всі інші закриті і ми не можемо їх починати&quot;чесно кажучи це не професійно з боку як бармена так і офіціанта. Тепер щодо кухні, Ви пишете про знання подачі та приготування страв ,та нажаль кожна винесена страва з вашої кухні не відповідає належному! Коли люди замовляють однакові салати у кодного на тарілці (таке відчуття) що страви різні. Я б ще радила вашому персоналу з'їздити на курси підвищеної кваліфікації! Будучи у вашому закладі ще, обов'язково скуштую ваші смачні (омальовані, оспівані) чаї. P. S. Не забуду також запитати про історію Шацького краю(оскільки сама не місцева) у вашого персоналу.
07 Лютого 2017, 17:34
Бармен Віка якась дивна, без позитивних емоцій. Боюсь до барної стійки підійти.
07 Лютого 2017, 17:44
Шокована написаним.Не розумію людей яким у вас може подобатися!!!!!Мені небагато легше перелічити ваші мінуси аніж полюси.Піар вашого закладу (стаття)це просто каламбур.Люди які мають смак ,для відпочинку обирають комфортніші заклади.....
07 Лютого 2017, 21:58
А то вони всі такі, що в барі, що поряд в магазині. Найбільше, що вони вміють - це обдивитися з ніг до голови і обсудити, посміхаючись. Саме на це їх вчити не потрібно. Виходиш з магазину завжди не задоволений. Інколи на очах і ціни міняються. І в барі, і в магазині зустрічають тебе з таким поглядом : &quot;Чого ти сюди прийшов і що хочеш&quot;. Таке враження, що це не клієнт для закладу, а заклад для клієнта. Те, що клієнт завжди прав для них нічого не значить. У них свої правила.
07 Лютого 2017, 22:11
Що правда, то правда. По плітках їм не має рівних. Все про кожного знають, а не знають, то придумають.
07 Лютого 2017, 22:15
Від свого імені, мені, хочеться сказати працівникам закладу,що ви молодці, кухня у вас смачна,бармени і офіціанти приємні гарні дівчатка,а якісь такі-сякі мінуси є у кожного із нас,тому почнімо виправляти себе.А ті всі злістні коментарі які вам пишуть -це все заздрощі заздрі і несправедливі .Так і тримайтесь далі
07 Лютого 2017, 22:33
Усе в них добре і смачне. А обслуговуючому персоналу все-ж-таки треба трошки &quot;попуститися&quot; і не бути такої високої думки про себе. І прибиральниця їм би також не помішала б!
07 Лютого 2017, 22:43
Бармен Віка- це просто жах!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Вона не приємна і не ввічлива!<br/>А про туалети, це взагалі інша історія( туди краще не заходити _взагалі). Кухня- гарна.
07 Лютого 2017, 22:46
Бармени знають до кого &quot;сюсюкати&quot;, а кому хамити! І офіціантів учать. Це ще з самого початку відкриття бару повелося ділити клієнтів.
07 Лютого 2017, 22:50
Беруть приклад з хазяїв?!
07 Лютого 2017, 23:58
Взагалі все не погано. Але багато кого душить заздрість.
08 Лютого 2017, 00:08
Постійні клієнти, схаменіться! Хватить вже обс.....рати інших. Туди вас силою ніхто не тяне! У вас є вибір! Що ще є краще в Шацькому районі за Заїжджий двір? - Лемарк? Лісова пісня? Туди і ходіть. А то плюєте ж в свою криницю! &quot;.
08 Лютого 2017, 00:49
кожен висловиви свою думку і своє ставлення. Саме головне забули - бабло будь яким шляхом ))). Суперпрофесіонали там не будуть працювати за ту зарплату що там платять. Подивіться на плинність кадрів і все відразу стане зрозумілим. Клієнт що прийшов попити чаю і зїсти млинця - це так , нічого незначущих клієнт. А от замовте поминки чи день народження - то вас можуть і в д... пу поцілувати )))).
08 Лютого 2017, 11:45
І намахати конкретно))Гаряче подати після десерту,і сказати:-Ой ми забули)))
08 Лютого 2017, 14:33
А що варті в житті ті, що судять інших?
08 Лютого 2017, 22:06
Нераз відвідувала ваш заклад, приємних вражень від обсуговуєчого персоналу я не отримала, а особливо деруни з приправою-&quot;мівіна&quot; це капець ще такого не куштувала!
08 Лютого 2017, 22:52
хотіли попіаритись а вийшла антиреклама.Хто туди заходить той і буде далі ходити.До чого ось ця стаття з запахом заказухи,яка бьє по рейтингам сайту
09 Лютого 2017, 00:49
позор в першу чергу власниці за заказуху булоб кого вихваляти
09 Лютого 2017, 16:32
багато критики в коментарях але як не дивно вона правдива. Господарям &quot;Заїжджого&quot; потрібно уже щось міняти, це стосується і концепції закладу вцілому так і кухні конкретно, бо вже йде &quot;до ручки&quot;. З персоналом також потрібно шось вирішувати, бо хамлять і це правда. і на рахунок чистоти також. Всі шачани і не тільки йдемо туди відсвяткувати якусь подію в житті чи то весілля чи день народження чи хрестини і хочеться свята, сервісу, поваги. а виходить трохи не те на що розраховуєш.
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром