У Шацькій школі-гімназії вчителі району знову вчилися у волонтерів Корпусу Миру

04 Лютого 2017, 17:30
1716

3 лютого в Шацькій школі-гімназії відбувся навчальний семінар для вчителів на тему «Сучасні методики викладання англійської мови». Провели його волонтери Корпусу Миру TEFL

Про це повідомляє газета Волинь-нова.

Американські волонтери Дерек, Керолайн, Сідні, Джулес та Офелія прибули з різних областей України, де працюють з благодійною місією. Організували семінар Гарет Вольф, волонтер, який працює в шацькій школі, та вчителі цього закладу.

Повчитися у волонтерів приїхало 35 педагогів. Це вчителі шкіл не лише району, але й представники інших областей. Учасників поділили на 4 групи. Кожен волонтер викладав свою методику кожній групі, потім була можливість поставити запитання. А згодом спільне обговорення та кава-брейк для спілкування в неформальній атмосфері.

Варто зауважити, що навчання відбувалося українською мовою, тому у ньому брали участь і педагоги інших предметів. По завершенню усім учасникам видали сертифікати про проходження навчання методів викладання англійської мови. Методики можна застосувати для викладання будь-якого предмету.

 

1

 

До слова, волонтер корпусу миру Герет Вольф у Шацькій ЗОШ І-ІІІ ст. - гімназії почав працювати з початку грудня. Він уже третій волонтер від американської організації, який працює в райцентрі. Сам Герет - родом із США (штат Айдахо). У школі планує пробути два з половиною роки. Як розповіли нам вчителі англійської мови Світлана Силюк та Галина Зінчук, подібний семінар відбувається уже вдруге, але на цьому робота і навчання не припиняється.

Влітку планують організувати шкільний табір для вивчення англійської мови. І якщо торік табір працював всього тиждень, то цьогоріч планують відпочинок з англійською аж на три тижні.

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024