Безробітним Шацького району - про перспективи зайнятості зеленим туризмом

03 Лютого 2017, 11:40
1425

Як правильно безробітному зайнятися сільським зеленим туризмом – розповіли у Шацькому районному Центрі зайнятості

Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбуці Шацький районний Центр зайнятості

Питання популяризації послуг у сфері сільського зеленого туризму залишається актуальною темою для проведення семінарів серед безробітного населення, яке перебуває на обліку в центрі зайнятості Шацького району . Саме відкриття власної справи в галузі зеленого туризму дає можливість таким чином частково вирішити проблему працевлаштування та зайнятості на селі.
Черговий семінар, що відбувся 1 лютого 2017 року, став своєрідною рекламою послуг та видів зайнятості в галузі зеленого туризму.
В роботі семінару взяли участь 15 безробітних - жителі сіл прибережної зони озер Світязь, Чорне, Пісочне, Пулемецьке. Зайнятість людей, котрі утвердилися у сфері зеленого туризму та проживають на цих територіях, представлено учасникам семінару фотографіями послуг, які надаються відпочиваючим та гостям нашого озерного краю, каталогом садиб, що пропонують відпочинок, презентацією «Скарбнички ідей для само зайнятості».
Порушувались питання оподаткування цього виду діяльності та обговорювались проблеми першочергових вкладень в започаткування та організацію такого виду самозайнятості.
Проведення таких семінарів допомагає безробітним сільської місцевості отримати не тільки необхідну інформацію , але й методичну допомогу для організації самозайнятості в сфері сільського зеленого туризму.


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром