Виїзні прийоми громадян: що турбує жителів Пулемця і Ростані

26 Січня 2017, 17:25
2687 Джерело: shaadm.gov.ua

Відбувся виїзний прийом громадян головою Шацької райдержадміністрації Василем Голядинцем.

Про це повідомляє сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації

25 січня голова Шацької районної державної адміністрації Василь Голядинець здійснив виїзний прийом громадян на територіях Ростанської та Пулемецької сільських рад. Участь у виїзному прийомі взяв Олександр Бебко, начальник фінансового управління Шацької райдержадміністрації.

Прийом мешканців територіальної громади проходив у приміщенні Ростанської сільської ради та у фельдшерсько-акушерському пункті села Хрипськ.
За допомогою до очільника району звернулися жителі сіл, яких турбували різні питання. Найбільш болюче з них - відсутність маршрутного сполучення до районного центру. 


 

Також селяни озвучили проблемні питання підвозення дітей до школи; надання матеріальної допомоги на лікування; проплати за електроенергію; оформлення документації на земельну ділянку; видачі посвідчення матері-героїні та інші.

На всі запитання Василь Володимирович дав вичерпні відповіді, роз'яснення та рекомендації. З питань, що потребують детальнішого вивчення, скеровано доручення відповідним службам, аби вирішити проблеми по суті.


 

Представники районної влади оглянули сільський клуб, дитячий садок, ФАПи у селах Ростань і Хрипськ та загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів села Ростань. Спільно з директором навчального закладу Аллою Семенюк обговорили ряд проблемних питань, що потребують оперативного вирішення. Зокрема, це стосується електроенергії та опалювальної системи (заміни котла).


 

Під час прийому на території Пулемецької сільської ради до голови райдержадміністрації звернулись мешканці з проханням забезпечити громаду пожежним автомобілем. Причиною цього стали дві пожежі, які завершились для однієї дитини і жінки летально. Село віддалене від районного центру, а ближній населений пункт, де є пожежний автомобіль, знаходиться далеко. 

В рамках конструктивного діалогу голова райдержадміністрації Василь Голядинець та начальник фінансового управління райдержадміністрації Олександр Бебко у ході спілкування з сільським головою Василем Демедюком обговорили існуючі проблеми і можливі шляхи їх вирішення.


 

Делегація у такому ж складі також відвідала сільський будинок культури, ФАП, дитячий садок та місцеву загальноосвітню школу І-ІІ ступенів.
Ознайомившись з перших уст з проблемами місцевої громади, Василь Володимирович взяв на власний контроль найболючіші питання і в міру можливості пообіцяв допомогти у їх вирішенні

На завершення очільником району та керівником фінансового управління було підбито підсумки робочої поїздки і зроблено чимало висновків.


 

 

Коментарі
26 Січня 2017, 22:26
Голова рда говорить з людьми не виймаючи рук з кишень
26 Січня 2017, 22:41
У районі бюджет затверджений на 10 місяців то що сьогодні можна обіцяти людям але голва рда побувавши у ростані має подумати про школу яка не прийнята в експлуатацію і може виправить свого батька який керував районом а на школу грошей так і не знайшов Нам місцевим жителям хочеться щоб було правильно
26 Січня 2017, 22:46
хоч не обкладав матами як найда
26 Січня 2017, 23:55
ще не вечір.
27 Січня 2017, 00:03
Він в кишені тримає дулю, бо і так нічого для людей не зробить.
27 Січня 2017, 14:45
Людина на посаді працює 10 днів як можна знати зробить чи не зробить. Працюючи головою грабівської с.р. він немало зробив.
27 Січня 2017, 20:15
немало то скільки розбазарив землі
27 Січня 2017, 23:37
НАВЕДІТЬ ПРИКЛАДИ ДЕ ГОЛОВА РОЗБАЗАРИВ АЛЕ КОНКРЕТНІ
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024