Світязь: 200 знищених сосен та Водохрещенська купіль для керівника

25 Січня 2017, 11:00
7952

Шацькі лісники креативно підготувалися до приїзду свого шефа, який мав прибути, аби зануритися на Водохреще в крижану воду озера Світязь.

Про це розповів радник першого заступника голови Волинської обласної ради Андрій Білан, - інформує Волинська служба новин

Згідно з його інформацією, начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко натякнув директору ДП “Шацьке учбово-досвідне лісове господарство” Андрію Самолюку про своє бажання приїхати до нього на Водохреще і відповідно – зануритися в ополонку.

Таку дружбу Андрій Білан пояснює тим, що “новоспечений” посадовець Самолюк отримав крісло саме за лобіюванням Кватирка.

“Невже лісники – це інша каста, для них спеціальні ополонки обладнують з алейкою сосен та ялини, для них вже скоро і сонце спеціально світитиме. Маразм вищого рівня ! Таке враження, що в Україну повернувся феодальний лад”, – говорить Білан.

Та додає: було вирубано майже 200 сосен для того, аби лишень оформити алею до ополонки. Однак, на “декор” пішло 160 сосен, решту – викинули біля собору, який знаходиться поруч.

“За чиї кошти це все було зроблено? Навряд чи з власної кишені лісників”, – резюмує Білан.

Цікаво, що Кватирко так і не приїхав, а алею з сосен сьогодні розібрали.

1


 

Коментарі
25 Січня 2017, 13:56
А КВАТИРКО ТАКИ КНЯЗЬОК,ЦЕ ФАКТ.
25 Січня 2017, 14:28
Боже, дай людям розуму, бо читаючі ось такі дописи, в голові не вкладається -величину маразму людей, то краще уже хай кватирко зніме штани і цілуйте його куди хочеш і хто хоче чи хто йому щось винен, але ж навіщо нищити дерева і "садити" їх в сніг, немає слів для обурення і це роблять лісівники..... вигнати з роботи і стягнути компенсацію і до адміністративної відповідальності. Люди думають що вони " боги" і не гніву ні Божого ні людського....
25 Січня 2017, 14:37
дибіли....
25 Січня 2017, 16:03
та да ми в шацьку до вчорашнього дня в шоці були
25 Січня 2017, 18:26
хоть гривню ще заплатить вимагачам на незаконному блок посту у венському той трижди йолоп
25 Січня 2017, 19:20
Слів бракує від такого дибілізму
25 Січня 2017, 20:19
та то просто ...<br/>трутні, ви обнагліли до ручки!!!<br/>і що, це також з рук зійде??? прокуратура не бачить!!! інші органи теж бочком!<br/>народ нічого крім обурення і прокляття не може.ю<br/>але не може так постійно продовжуватись!<br/>та що ж це робиться!<br/>на фронт тих всіх придурків!!!
25 Січня 2017, 20:32
Самолюк... Ба ! Знакома фамилия десь я чув про неи... тому не здивувався дебилизму
25 Січня 2017, 20:45
Жителі району обурені цим дуже! І все це замнеться і ніхто відповідальності не понесе... А якщо батько вирубає для дитини ялиночку на Новий рік, то це уже правопорушення... тут уже підключаються усі служби і пресують чоловіка... А 200 сосен для пихатого керівництва це нормальне явище?! Немає слів! Що за країна у нас така?! Чому для посадовців потрібно окрему лунку на Водохреща облаштовувати? Поряд же облаштована лунка, яка зроблена прихожанами монастиря і біля якої проводились Божественні літургії. Невже такі начальники не можуть зануритись в одну лунку з простими смертними?! Та ні! Треба ж віайпі лунку! Добре, що ще окреме озеро не потрібне для таких керівників!!!! Як так можна?! 200 дерев які підростали не один рік для одного можновладця, для задоволення його прихотей!!! А чим думали і чим керувались місцеві керівники коли давали вказівку зрубати ці дерева?! Абсурд!!! де правда, люди?! А ще ми типу &quot;йдемо в Європу&quot;?! Ми з такими &quot;успіхами&quot; не скоро туди попадемо!!!! Факт, як ви бачите, лишається фактом!!!
25 Січня 2017, 21:25
Тре сказати Дорошу, хай ще раз дасть у вухо...
25 Січня 2017, 21:41
Ще б червону доріжку постелили )) Коли ж їм розум добавиться ?
25 Січня 2017, 21:42
Чому мовчать Голядинець, Карпук, Віннічук?Ліс громади. А цих долбаних.контробандюг потрібно гнати з Шацька сраним віником. Дрова в Шацьку подорожчають в рази, бо ліс вивозять кожний день.
25 Січня 2017, 21:48
Таким можновладцям потрібно не в лунку занурюватися а в киплячу смолу , був би більший толк і для людей і для природи .
25 Січня 2017, 23:02
кватирко сам по собі нуль це людина з одного боку колісника з другого під прямим наглядом сбу прийде час коли він буде локалізований як використаний матеріал такщо дайте людині понасоложуватись короткім життям
25 Січня 2017, 23:36
знаючий, сподіваюсь, це сарказм, бо як же ш &quot;понасолоджуватись життя!?&quot;.<br/>ну це ж маразм!!?<br/>ну як же ш так можна!?<br/>люди добрі, беріться трохи за голову!<br/>Влада, контролюючі органи, - плюсніть в маси мінімальною діяльністю і розумінням &quot;справедливість&quot;і &quot;відповідальність!&quot;.<br/>А ЩОДО ТИМЧАСОВОСТІ!, _ то дуже добре я запамятала одну фразу від людини,яка працювала в адміністрації одного колишнього нашого президента:&quot;КОРУПЦІЯ - небезпечна справа, постійно мусить зїдати одного з своїх, рано чи пізно попадеться кожен!&quot;.
26 Січня 2017, 02:14
В Кітаї за самовільну рубку одного дерева - СМЕРТНА КАРА.<br/>Пропоную хочаби покалічити того хто дав наказ зрубати і втопити ці дерева. Ці дерева що росли 4-5 років навіть і недумали що їх втоплять в озері на водохреща. <br/>таких моральних калік як Сомалюк треба на Сибір на лісоповал, шоб вчився природу любити. А всі ці коментарі так і залишаться коментами, поки дійсно в людей непроснеться свідомість ( або інстинкт самозбереження) бо з знищенням природи і ми з вами пропадем. <br/>Пропоную в понеділок громадою підійти в Шацький лісгосп і отримати ідповідь від цього жирного підсвинка Сомалюка. І висунути вімогу звборонити вивозити ліс з району. Нехай росте або буде нам на дрова. Відновлення Венського буде на руру всьому району. Робочі місця для народу.
26 Січня 2017, 02:22
Гарна ідея!
26 Січня 2017, 02:37
Нашим лісом користуються такі як Оліферчук назва ферми &quot;Дана -недала&quot;.<br/>Тойже самий Жмурко ( в бандитському світі іменуємий ЖМУР, мабуть скоро статус відповідатиме кличкі)<br/>А за виручені кошти хрохають собі магазини трьохповерхові, Q7 машини купують. Постає питання шащо вони тут здались в районі.<br/>З того лісу можна було побудувати людям квартири і дійсно запустити Венське. Миж тепер громада і ми маємо тепер можливість і право таких князьків ставити на місце. Або працюють для громади або нахер з пляжа. Але попередньо віддати все украдене. Хату Жмурка і машину на аукціон.<br/>Оліферчук по декіль раз на рік міняє назви фірми щоб податки неплатити.<br/>Жмурко тупо його крав.
26 Січня 2017, 02:56
Поганяло у нього жмурік якщо не знаєш то не пиши.
26 Січня 2017, 03:33
Жорстко дуже,навіть дитині таке в голову неприйшло б...
26 Січня 2017, 03:33
Жорстко дуже,навіть дитині таке в голову неприйшло б...
26 Січня 2017, 10:09
ОЙ! НУ ТАКУ ДУРНЮ ПИШЕТЕ! НУ ДО ЧОГО ВЖЕ ТУТ оЛІФЕРЧУК??? ЗАВІДУЙТЕ МОВЧКИ. ШОБ ШОСЬ МАТИ ТРЕБА ПРАЦЮВАТИ А НЕ ОБСИРАТИ. А СОСНИ....ЛИШИЛИСЬ ПЕВНО ВІД НОВОГО РОКУ НЕ РЕАЛІЗОВАНІ.
26 Січня 2017, 11:16
Сосни вивезли в ліс і спалили, щоб прикрити злочин .Краще передалиб у котельню школи - садочка. 2 дні можна було б обігрівати дітей.
26 Січня 2017, 12:59
питання до &quot;організаторів свята&quot; чи ви зовсім власної гідності і свідомості не маєте, чи ви нижчий сорт , чи то може до вас спускавля божок з олімпу, що так жертовно готувались????
26 Січня 2017, 13:00
питання до &quot;організаторів свята&quot; чи ви зовсім власної гідності і свідомості не маєте, чи ви нижчий сорт , чи то може до вас спускався божок з олімпу, що так жертовно готувались????
26 Січня 2017, 14:07
Що зроблено то зроблено і назад не вернеш але є можливість врятувати ділянку в урочищі діброва Ростанське лісництво де вже зроблений відвід для вирізки столітніх дубів . Можливо треба дбати про те що маємо і врятувати від знищення столітню красу ?!
26 Січня 2017, 14:11
За, що боролись.Мабуть стих виродків на сході нікого не було.Побачим як правохоронні органи спрацюють. Є влада.Є комітети.Простяк зайде до лісу сухостою зрубає,тягнуть до суду,руки викручують , штрафують.На новий рік, сосонку з лісу теж принести не можна, виставляють пости .....Влада прокоментуй дай відповідь.
26 Січня 2017, 15:27
Було б доббре, щоб громада почула реакцію влади, правоохоронних органів!!!<br/>Преса - то неймовірна сила, подекуди, лише вона і може добитись справедливості.<br/>А щодо того, що ті дерева зрізані і не продані ще з нового року(хоч і не вірю), - то не аргумент. навіть,якщо так, нащо було такий цирк з того влаштовувати. ше б голі полягали, щоб він по вас пройшовся між тими деревами, щоб вже точно помпезно і феєрично....
26 Січня 2017, 16:10
на мою думку національний парк неповинен залишатись осторонь а підключатись і хоть щось робити,а на рарунок того що ялинки залишились не реалізованими це маячня так як всі ялинки(сосни) були не чіповані як вимагае закон
26 Січня 2017, 19:40
сосни з ялинками були зрубані спеціально локота два рази іздив деяким працівникам цього дійства за пророблену роботу виділили по прицепу дров
26 Січня 2017, 20:22
хочу запропунувати місцевим вигідну акцию для цього збираем чоловік 30-50 місцевого населення та блокуем усівирубкі лісу по райьоні також вивоз лісу з райьону нам почнуть пропонувати гроші ліс на будівництво якщо ми продамось за дешево то нам ганьба якщо ми простоім хочаб місяць то за невиконані договори по поставкам лісу богато хто втратить посаду таким чином ми зможем поміняти керивництво лісгоспу та зберегти не тільки дуби ай багато лісу громади від чужинців та зальотних гастролерів яким побарабану шацька громада щой доказано алеею сосен на озері все залежить від вас
26 Січня 2017, 20:55
як почитати -- то прямо РЕВОЛДЮЦІЯ в Шацьку назріває. Але ж не одне не вийде з-під свого монітора на протест. Протестуйте й далі. Мовчки. Біля монітора. Кляпаючи по клавіатурі.
26 Січня 2017, 21:48
Пишіть де і коли збираємось, народ підтягнеться.
26 Січня 2017, 22:02
а може хлопців шацького району з АТО підключити? в них є своя організація! їх би трошки більше слухали і боялись!
26 Січня 2017, 22:07
Пишіть де збираємося і коли.
26 Січня 2017, 22:22
В Лемарку. Кожному мати при собі пару сотень. Будемо рішати важливі справи.
26 Січня 2017, 22:52
Перекривайте ділянки -будете без дров
26 Січня 2017, 23:12
Заїла совість роботяги,сказав де сосни зрізани.Совість і Локоту заїла,пітвердив.Біля самої дороги,господарська зона нацпарку.Смідчик для того ,щоб бути авторитетом вам з Жмурком тре всетаки відсидити.
26 Січня 2017, 23:17
Заїла совість роботяги,сказав де сосни зрізани.Совість і Локоту заїла,пітвердив.Біля самої дороги,господарська зона нацпарку.Смідчик для того ,щоб бути авторитетом вам з Жмурком тре всетаки відсидити.
26 Січня 2017, 23:18
Заїла совість роботяги,сказав де сосни зрізани.Совість і Локоту заїла,пітвердив.Біля самої дороги,господарська зона нацпарку.Смідчик для того ,щоб бути авторитетом вам з Жмурком тре всетаки відсидити.
27 Січня 2017, 01:12
увійти<br/>Група<br/>Соломія Українець | Вірші про Україну<br/>Соломія Українець | Вірші про Україну<br/>Щоб вступити до групи, Вам необхідно увійти.<br/>Інформація<br/>Опис:Спільнота створена для людей які люблять Україну та її поезію<br/>Місце:Львiв, Україна<br/>Інше<br/>Учасники 4 107<br/>Фотографії 1<br/>Дії<br/>Пошук по записах<br/>163 записи<br/><br/>Соломія Українець | Вірші про Україну<br/>6 сiч о 18:17<br/> запис закріплено<br/>УВАГА ВСІМ! ГОСТЯМ СТОРІНКИ І ДРУЗЯМ! <br/>ОСЬ ТАКІ ПОБАЖАННЯ ПИШЕ ОСОБА ІЗ СВОЄЇ ЛІВОЇ СТОРІНКИ, ЯКА МАСКУЄТЬСЯ ПІД ПАТРІОТКУ-УКРАЇНКУ. <br/>ОСЬ ЇЇ СТОРІНКА! ОЛЬГА ГЕРАСИМЕНКО! ТУПА КАЦАПСЬКА СВИНОТА, ЯКІЙ ВИЇДАЮТЬ ОЧІ МОЇ ВІРШІ ПРО УКРАЇНУ, ПОБАЖАННЯ НАШИМ ГЕРОЯМ!<br/>В СВОЇЙ СПІЛЬНОТІ,,У НАС ВСЕ БУДЕ ГАРАЗД,, ЦЕ МОСКАЛЬСКЕ ЧУДОВИСЬКО НЕОДНОРАЗОВО ПИСАЛО, ЩО ЇЙ НАБРИДЛА ВІЙНА!<br/>НУ ХІБА УКРАЇНЕЦЬ НАПИШЕ ТАКЕ, КОЛИ НАШІ ГЕРОЇ ТРЕТІЙ РІК В ОКОПАХ?! І ТІЛЬКИ З ЛІВОЇ СТОРІНКИ, ЯКА У НЕЇ НЕ ОДНА, КАЦАПСЬКА ІСТОТА ПОКАЗУЄ СВОЄ СПРАВЖНЄ ЧОРНЕ НУТРО І НЕНАВИСТЬ ДО УКРАЇНИ! <br/>ДРУЗІ, ГОНІТЬ ВІД СЕБЕ ЦЮ ТВАРЮКУ! ВИДАЛЯЙТЕСЬ З СП,У НАС ВСЕ БУДЕ ГАРАЗД,! НЕ ПІДТРИУЙТЕ МОСКАЛЬКУ, ПІДЛУ І БРЕХЛИВУ!<br/><br/>181<br/><br/>Соломія Українець | Вірші про Україну<br/>16 сiч о 23:05<br/>Що є правда, то не гріх...
27 Січня 2017, 01:24
а це мабудь правильно буде щоб підключити солдатів ато не для того вони воюють щоб хтось жирував та подавав ім мізер машину дров на рік тай то треба попокланятись просто потрібно прийти та захистити свое рідне яке під носом
27 Січня 2017, 01:49
Ще раз запитую, де збираємось. Пропозиції які.
27 Січня 2017, 06:24
скоро має бути сесія там треба і зібратись.
27 Січня 2017, 14:28
Богдана! Ти вважаєш себе &quot; Файною дівкою&quot; ?
27 Січня 2017, 15:36
звичайно хвайна бо тато зумів удачно стартовий капітал заробити !
27 Січня 2017, 21:59
Тонехай випишуть для них штраф такий ,як за новорічні ялинки
27 Січня 2017, 23:27
а думка Оксани влучна!!! штраф - не погано для початку, щоб не відчували повної безкарності!!! і, щоб громада відчула, що не все і не всім з рук сходить!!! АГОВ, буде якась відповідальність!!??? чи так і обмежиться народним осудом!????<br/>Адмін, будь ласка, висвітлюй подальший розвиток. Його не можу не бути, коли в державі борються так багато людей за справедливість, гинуть за наше з ваши майбутнє!!!...
28 Січня 2017, 01:18
Та це ж тільки верхівки сосен, що під заготівлю лісу підпали!
30 Січня 2017, 23:10
так старались попу лизати ! який майдан яка європа з такими дуполизами
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39